Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

9. 4. 2012 18:03
Vašim námitkám, pane doktore rozumím, ale...

co dělali lékaři v době přípravy tohoto zákona? Proč jejich komora neuspořádala protesty proti tomuto znění? Proč se nezviditelňovala tímto způsobem? Proč "kradla" 'chleba' odborům?  Je to vaše komora. Vaše  o d b o r n á  (neplést s odborová) komora.  Vy, lékaři jste zvolili vedení takové, jaké je. A volíte takové cca 15 let!

  Vím, že není lehké provést změny - ale pokud volíte opravdu zdola, možné to je.

  Takže: pláčete na velmi špatném hrobě.

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

9. 4. 2012 19:14
Re: Vašim námitkám, pane doktore rozumím, ale...

pláčete dobře, ale na blbém hrobě. Všechno co jmenujete a mnohé víc komora dělala v tomto případě. A nic.

-

Jinak jich sklon k politikaření mne vadí  fakt morově a hlavně si myslím, že je to cesta do pekel- stejný názor cca  od roku 95. Při mladických pokusech být zvolen do komory s mými názory- totální debakl. Asi se nehodím.

0 0
možnosti
C

carolusI

9. 4. 2012 14:48
Zdravý rozum

především nemají naši zákonodárci. Za posledních 22 let nevyšlo z naší sněmovny nic, co by byť jen vzdáleně prošlo kolem zdravého rozumu. Co zákon to zmetek.  Nejrozumější řešení by bylo, odnést to vše do sběru. Pro jistotu přidat ještě asi třetinu těch komunistických zákonů, které stále platí, a začít úplně znovu.

0 0
možnosti
EK

Y.N

9. 4. 2012 16:24
Re: Zdravý rozum kupodivu nemají ani

ani lékaři v poslanecké sněmovně. Nějak ta instituce brání používat mozek;-D

0 0
možnosti
N

nesmídolesa

9. 4. 2012 14:15
co můžeme čekat

když někdo při předložení zákona se ohání demagogií ochrany lidských práv. Na jedné straně vymáhá právo pro jedince, ale na druhé straně toto právo popírá tím, že jedinec rozhodnutí nesmí pod sankcí odmítnout.???Rv

1 0
možnosti
B

Boridoj

9. 4. 2012 16:08
Re: co můžeme čekat

Stačí se podívat do sněmovny v době, kdy se projednávají návrhy zákonů a přestanete se divit. Polovina lavic je prázdných a ten zbytek přítomných "zákonodárců" si buď čte noviny, nebo si hraje s notebookem a ostatní se vesele producírují  po jednacím sále, nebo se mezi sebou baví. Řečníkům u pultu nikdo nevěnuje pozornost, projednávaná problematika skoro nikoho nezajímá. Hlasují a nevědí o čem, stačí jim pouze doporučení jejich poslaneckého klubu. Za posledníchz dvacet let snad nevyšel z našeho porlamentu jediný zákon, který by nebyl od samého počátku zprzněný a který by nevyžadoval několikanásobnou novelizaci. Dokonce ani ty novelizované často nestojí za nic.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1851x
Životní optimista v pesimistickém světě. Někdy nahoře a někdy také hodně dole. Lékař od roku 87 optimistického oboru s praxí tam i jinde. Také občas neklidný cestovatel hledající spíš "krásné lidi" než krásné stavby.

Seznam rubrik