Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Souhlasím s panem primařem Seluckým,všichni,kteří jdou do voleb,slibují nemožné a také propírají zdravotnictví.Osobně bych propagoval jednu státní ZP a stejnou cenu bodu,ať je výkon ve FN nebo krajské či okresní.U pojištovny bych také chtěl stejný standart pro všechny pacienty a možnost inviduálního připojištění na stomatologii,plastickou chirurgii a pod.Dále by měla ZP podporovat prevenci a životosprávu pojištěnců,měli by být povinné roční prohlídky u praktických lékařů,aby se předešlo závažnějším onemocněním,jejíchž léčení je potom velmi drahé.

Regulační poplatky by měli platit VŠICHNI a měly by být minimálně za hospitalizaci stejné,v pohotovosti bych poplatek zvýšil.

Nejsem členem žádné strany,ale budu podporovat ve volbách toho,kdo mě osloví a přesvědčí,že to s naším zdravotnictvím myslí dobře.

1 0
možnosti
FL

Pozitivní vliv má prezident. Jeho podpora kouření a zdravého kouření jednak přinese peníze do rozpočtu za prodané cigarety a jednak odlehčí důchodovému systému tím že se omezí počet lidí v důchodovém věku.

2 0
možnosti
JS

Ministerstvo zdravotnictví má jasno!

Uznávají, že rozdílné platby za stejnou práci jsou nespravedlivé. Ale říkají, že náhlé převedení na stejnou platbu za stejné by vznikl chaos až rozpad. Proto se podle nich musí napřed reformovat (rozuměj - zavřít, co chtějí)  a pak postupně může nastat změna.

Prý podobný přechod trval v německu 5 let.

1,Takový boršus v německu nikdy nebyl

2.o rozdílnosti plateb se ví 10 let. Co s tím  hošci dělali celou tu dobu?

3. asi pět let mluví o reformě a také o sbližování sazeb. Děje se pravý opak. Co s tím? Takže opět, ty krásný kecy složí k zakrytí plánovaného nicnedělání a vyvádění. Nebo to vidíte jinak? Není náhodou už čas vymést Augiášův chlív?

1 0
možnosti
MP

Je tragedií, že ČSSD kvůli 30 - slovy třiceti !!!Kč nedovolila Julínkovi dokončit zdravotní reformu. Svobodní mají velmi dobré řešení, jak motivovat socialistické zdravotnictví na kapitalistické. Díky ČSSD a Ústavnímu soudu (nová politická strana!!/ pacienti nemohou za čočky platit cenu částečnou, asi deset tisíc Kč, ale plnou cenu. ČSSD dokázala, jak jí jde o lidi!!! Zdravotnictví je Titanic, který se potápí. Chybí odvážný ministr, který co nejrychleji udělá reformu. V celém světě se ve zdravotnictví platí, částky stanovené Julínkem jsou velmi sociální. I ta jeptiška potřebuje  jíst a potřebuje peníze na jídlo-ani ta polévka není zadarmo. Mám dojem, že mnoho politiků se zbláznilo-třetina nemocnic krachuje a oni chtějí zrušit "krvavých" třicet korun!!!. Stokoruna v nemocnici je přiměřená částka, to mi řekli prakticky všichni starší pacienti v nemocnici. Je-li člověk doma, spotřebuje mnohem víc za jídlo a energii, při pobytu v nemocnici se mu tato ušetřená energie vrátí jako přeplatek v inkasu.

4 0
možnosti
JS

On ten boršus vyhovuje hlavně a jenom politikům. Proč asi. Proto celý roky věší národu na nos bulíky, podobně jako s těmi  doplatky a národ jim to "žere".  Reformu nezařízla jenom soc dem, zařízli ji společnou rukou všichni. Soc dem z toho jen vytěžila politické body.

A dále se chystá těžit. Podílwela se na úpadku, teď to bude " na oko" slavnostně zachraňovat. 

Jak dlouho si nechají ještě voliči věšet bulíky na nos?

2 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1851x
Životní optimista v pesimistickém světě. Někdy nahoře a někdy také hodně dole. Lékař od roku 87 optimistického oboru s praxí tam i jinde. Také občas neklidný cestovatel hledající spíš "krásné lidi" než krásné stavby.

Seznam rubrik