Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J27a56n 10R90á64ž

27. 11. 2013 20:44

Je-li ten,kdo odmítá diskriminaci většiny nespravedlivým zvýhodněním menšiny, nazván rasistou, jsem rasista. Je-li ten, kdo chce okamžitě přerušit finanční toky veřejných peněz pro všechny "začleňovací" spolky, a to jak zřízených vládou, tak i pro neziskovky zřízené s tímto účelem nazván nedemokratem, jsem nedemokratem. Je-li ten,kdo chce aby každý, kdo vstupuje rušivě do práva na nerušený odpočinek, zejména rušením nočního klidu, aby byl bez odkladu trestán a při opakování i na svobodě, nazván asociálem, jsem asociál.

No a co! Věříte, že mne to, jak mne lidskoprávní fundamentalisté nazývají, nijak netrápí? A myslím si, že by to nemělo trápit nikoho, kdo myslí o "spravedlnosti" pro menšiny podobně.

2 0
možnosti
Foto

L22u10b11o37š 20H35e35r31o

27. 11. 2013 19:15

Píšete:"Podle mne je tady otázka, jak daleko nechá ČR dojít problémy, aby místo žvanění o nových ministerstvech a dalších penězích které nic nevyřeší přešla naše společnost k formulaci jasných pravidel a zákonů, k vymahatelnosti práva, ke skutečné ochraně práv všech občanů, občanů dodržujících pravidla, k vlídnému sociálnímu systému pro skutečně nemocné, bezmocné a krátkodoběji nezaměstnané a zapomene na volné nasypávání peněz do aktivit, které v důsledku vedou k destrukci našeho státu."

Cožpak existují pro cikány jiná pravidla a zákony? Pokud ano tak prosím napište mi sem přesné znění oněch zákonu jež upřednostují cikány.Já takové zákony neznám.

2 1
možnosti
JS

;-D ftipné- Jste slepý nebo máte jiný problém

0 0
možnosti
Foto

L98u68b63o13š 58H17e47r25o

27. 11. 2013 19:10

Pokud vím tak zákony jsou pro všechny stejné,neznám zákon ve znění" Rómům dávejte vyšší socialní dávky". Takže milí pane,vše je o lidech,až budou úředníci dodržovat zákony tak věřte tak nikdo a ani někteří cikáni nebudou moc zneužívat socialní dávky.

2 0
možnosti
JS

Teoreticky. Praxe funguje jinak. Ale myslím, že jsme za jedno. Stát to dělá blbě.

1 0
možnosti
Foto

L25u33b57o55š 72H90e57r87o

27. 11. 2013 19:05

Již bylo napsáno hodně o cikánech ( záporně ).Vím že je hodně zkažených a odporných cikánů jež zneužívají své děti ke krádežím a jež také zneužívají socialní dávky ale zarověň se dost bojím o té slušné jež lidé dají do jednoho pytle a nikdo se nebude pídit jestly je ten či onen slušný.A já se Vás  ptám,jak chcete docílit spravedlivého roztřídění špatných od slušných? ( ohledně socialních dávek) Kdyby jste byl politik,jak by ste pojmenoval  tyto zákony a jejich funkce aby nějaký úředníček na socialním úřadě si nemyslel že vlastně nemusí dát nikomu kdo bude tmavější v obličeji socialní dávku? Pořád sliším ve vlaku " cikánský problém,problém z cikány,cikánská problematika.Silně mě to připomíná: Konečné řešení židovské otázky (německy: Endlösung der Judenfrage, zkráceně Endlösung) byl německý nacistický plán na systematickou genocidu evropského židovstva během druhé světové války, který měl být vyústěním holokaustu (šoa, שואה). Ujednání o konečném řešení bylo dosaženo 20. ledna 1942 na konferenci ve Wannsee.

0 1
možnosti
JS

srovnání s židovským problémem německa kulhá na všechny nohy. Židi nežili z peněz němců- z jejich daní, židi nedělali nepořádek víc než jiná etnika, mezi židy nebyl rozmohlý syndrom nicnedělání atd. .prostě tam to byla politika, tady jsou to praktické problémy. To na úvod.

K problémům vyloučených nebo tkzv nepřizpůsobivých- viz níže- komentář- pravidla musí být jednoduchá, jasná a podporující pozitivní věci.

Že by se nebyli schopni domoci svých práv- to tady velmi pochybuji, běžte si tak týden sednout na sociálku, ať se vám vyjasní. V tom jsou opravdu mistři. Mají jiný problém, dodržovat pravidla a to musí být schopný vymáhat stát- tady je docela velký problém... Takže- všechno je , bohužel, jinak

2 0
možnosti
PK

Nemám nic proti rétorice Vašeho článku, jen se ptám - myslíte si, že se při zrušení "dávek" sníží "vyrábění" dětí? A že těmto dětem odmítnete lékařské služby a necháte je ....., když nebudou mít na léčbu nebo nebudou pojištěni?

1 0
možnosti
JS

Odpovím vám dotazem. Co se zlepšilo za 25 nebo 50 let stávajícího systému? Pokud si odpovíte, že stav se horší, jak to vidím já, tak další krok je hledání jiných přístupů....

Omezení dávek na dvě nebo tři děti samo o sobě nezmění nic. Musí se nastolit komplexní plošný a trvalý tlak  na to, aby se příživnictví nevyplácelo. Nechodíš do školy - nemáš peníze. Chceš podporu- pracuj pro svoje město. Kradeš - trest tě nemine včetně minimalizace dávek.

Málo kde na světě je tak štědrý sociální systém, ještě k tomu podporující cigánismus, kradení.... trochu pocestujte za alespoň humna

1 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1851x
Životní optimista v pesimistickém světě. Někdy nahoře a někdy také hodně dole. Lékař od roku 87 optimistického oboru s praxí tam i jinde. Také občas neklidný cestovatel hledající spíš "krásné lidi" než krásné stavby.

Seznam rubrik