Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Postupy našich politiků mně byly nesrozumitelné, proti zdravému rozumu. Ale proč?

Proč místo skutečné reformy se předvádí jen nefunkční iluze reformy? Proč?

Proč se z našich peněz na naše zdraví ztrácí ročně padesát miliard korun? Kde se ztrácejí? Proč občan nemá právo kontroly?

Proč občan smí či musí zaplatit jen zdravotní daň, a když potřebuje pomoc, tak ty peníze tam nejsou? Proč lékař nesmí svému pacientovi předepisovat léky, které potřebuje?

Proč pacient není odpovědný za proplacení zdravotní péče?

Proč trváme na nefunkčním, rozkrádaném veřejnoprávním pseudopojištění a odmítáme skutečnou reformu, svobodu lékaře léčit svého pacienta podle jeho potřeb a odpovědnost pacienta za proplacení zdravotní péče? Proč? Proč některé nemocnici je proplacena stejně kvalitní péče jen zčásti, jiné taktak a jiná nemocnice je několikanásobně přeplácena? Proč? Proč jsou dělány zákony proti zájmu lékařů a jejich pacientů? Proč jsou dělány zákony v zájmu multimilionářů v pozadí? Protože se politici dělí na slušné a gaunery? Protože těch gaunerů je víc? Nevím! Ale hodlám hledat odpovědi! Neboť jde o totální destrukci zdravotnictví. Ale proč?!? Cestu známe. Ale politici se handrkují jen o hlouposti a lékaře odmítají slyšet...

0 0
možnosti
JS

Dokud je to hlavně problém zdravotníků, ZZ, a pacienti, občané to nepoznají, nebudou hledat skutečnou příčinu, potud se to bude neřešit.

Až se stane "skutečné" rozumné fungování zdravotniictví ve státě podstatným parametrem volitelnosti stran, řešení se najde.

Hodně zdravotníků si myslí, že ten bod nastane, až budou umírat lidi zbytečně na ulicích, Protože zatím žádné rozumné, logické a jiné argumenty a postupy k ničemu za 20 let nevedly.;-(

1 0
možnosti
OF

Jedině co v tomto bananistánu funguje je zdravotnictví. Bohužel je to na úkor zdravotníků.Občan si platí trabanta a jezdí mercedesem. Poslední článek o tom jak pojišťovny odmítají proplácet inkontinentní pomůcky a nepříme nabadání národa k podávání žalob stojí mimo jakékoli chápání. Redaktorka Válková.Rv

1 0
možnosti
JS

občané jsou většinou přesvědčeni o opaku, pokud nevyjedou do vzdálenějšího zahraničí a neokusí radostí tamní léčby

1 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1851x
Životní optimista v pesimistickém světě. Někdy nahoře a někdy také hodně dole. Lékař od roku 87 optimistického oboru s praxí tam i jinde. Také občas neklidný cestovatel hledající spíš "krásné lidi" než krásné stavby.

Seznam rubrik