Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

fošna

28. 9. 2012 8:59
je to úplně jednoduché...

všichni se seberte a jděte k jiné pojišťovně....  a obě vedesí VZP si můžou...   data jsou stejně v tahu

0 0
možnosti
JZ

hlubič

27. 9. 2012 17:07
IZIP

nechápu,že ti dva naši europoslanci,co vynalezli tunel  IZIP  nejsou ještě převlečení do tepláků.

2 0
možnosti
KASPTH

kladivo a srp, poroste ti hrb

27. 9. 2012 18:23
Re: IZIP

Proč do tepláků jen oni dva, vyčúraní poslanci? K nim bych přidal skoro celé vedení VZP včetně dozorčí rady a na několik let sedět, milánkové.Rv ... Jenže, kdo tohle bude realizovat, v současném prohnilém a korupcí prolezlém státě?

0 0
možnosti
PH

petrph

27. 9. 2012 17:05
jaképak vyhrožování

Data se dají snadno zkopírovat, čili i kdyby VZP zaplatila já nevím kolik, stejně nemá jistotu že ta data zneužita nebudou. S tím už se nedá dělat vůbec nic, a jen za to by měli někoho (generálního ředitele VZP a celou dozorčí radu) zavřít na hodně dlouho.

Je zde ale i druhý aspekt. I z toho článku vyplývá, že samotný projekt elektronických knížek by mohl pokračovat klidně dál-v režii VZP , jen by musela VZP zaplatit IZIPu podruhé za data, jejíž vytváření už mu dávno platila v předešlých platbách za provoz- A které (a to je ještě absurdnější) tam vložili a to zadarmo sami klienti VZP a lékaři o svých pacientech, v plné důvěře že budou k dispozici pouze VZP a sloužit ke zdravotním účelům...NIkoliv zrušit smlouvu s IZIPEM, ale vyházet a zavřít celé vedení VZP za takto zpackané smlouvy..

2 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1851x
Životní optimista v pesimistickém světě. Někdy nahoře a někdy také hodně dole. Lékař od roku 87 optimistického oboru s praxí tam i jinde. Také občas neklidný cestovatel hledající spíš "krásné lidi" než krásné stavby.

Seznam rubrik