Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

habit-.!..

23. 2. 2012 14:01
.... ta už tady dávno je...

... takový nadstav nemají snad nikde v evropě - pak není divu, že si zcela zdraví staříci dělají ze zdravotnických zařízení diskusní kluby - z 75% se tam jdou jen vykecat, protože doktor je prostě vyslechnout musí a nemůže je poslat do Pelhřimova jako ten obvoďák ve Vesničce střediskové... takže práci nejmíň poloviny doktorů by zvládli zaškolení sociální pracovníci...

0 0
možnosti
FB

nejchytrejsi

19. 2. 2012 21:48
dokumentace

Ano, namestci, vrchni sestry si honej trika s desitkama ruznejch statistik typu pady z luzka, medikace, mimoradny udalosti atdatd...datluj to do nekolika aplikaci, podle toho ktera sw firma zrovna zatopila nejvic. Vysledek jsou demotivovany sestry, resp na...y. Takovej je system, a zmeni ho jen pruser typu statni bankrot:)

0 0
možnosti
PB

digitaaalek

20. 2. 2012 0:17
Re: dokumentace

Slucovani pracovist, redukce pracovniku, a pak se v nemocnicich sestavuji komise tvoreme rodinnymi prislusniky vedeni nemocnic, ktere buzeruji to malo pracovniku co je na oddeleni. Jedna sestra napr. na oddeleni ortopedie dostane na oddeleni pacienta z JIPky aby tam zemrel. Pacient se nacpe na pokoj pro dva, kde aktualne jsou 4 pacienti.

Ale skoda reci, nemocnice ovladaji rodinne mafianske klany, ktere pracovite lidi vyhazuji a nasazuji vlastni lidi. Pak vznikaji mista, kdy pani olizuje obalky, nebo pani co v laboratori vezme zkumavku a da ji do obalky, nebo fukce dietologicka sestra, nutricni sestra, ktera cloveku v s pokrocilou rakovinou da salat s majonezou nebo mastny salam.

Mlada generace ze skol do "spinaveho provozu" nechce jit, radeji jde dale studovat.

0 0
možnosti
B

boooom

19. 2. 2012 20:31
jak jednoduché

Tak se sem příjmou lékaři z ukrajiny, turecka, vietnamu apod.

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

19. 2. 2012 20:33
Re: jak jednoduché

už to vidím.... pár u mne pracovalo... taky jsem dělal v zahraničí s různými příslušníky různých národů....fakt věřím, že česká společnost bude nadšená...

0 0
možnosti
LP

Lukáš Pecha

19. 2. 2012 20:22
Ať si klidně jdou.

....ale nejdříve by si měli uhradit studium. V tom jmenovaném Německu, nebo Británii to jistě tak levné nemají. A platy? Ty jsou plošně mnohem nižší ve všech oborech.

1 0
možnosti
JZM

jedna z mnoha

19. 2. 2012 20:31
Re: Ať si klidně jdou.

"Ivane?! Nic jsi nepochopil..."

RvRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1851x
Životní optimista v pesimistickém světě. Někdy nahoře a někdy také hodně dole. Lékař od roku 87 optimistického oboru s praxí tam i jinde. Také občas neklidný cestovatel hledající spíš "krásné lidi" než krásné stavby.

Seznam rubrik