Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

VKU

18. 8. 2012 17:42
holkazhane u toho byl

Vy jste u toho byl, že tak dobře víte,proč byl odvolán? Normální člověk podává trestní oznámení ve chvíli, kdy zjistí nějakou nepravost. Pan Lich policii oznámil skutečnosti, které již půl roku kolovaly v médiích, několik desítek minut před zasedáním dozorčí rady..... poradím synovi, aby  před zkoušením ve škole podal trestní oznámení.Když dostane špatnou známku, tak pak pan doktor Selucký napíše článek o tom, jaký je učitel darebák.

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

18. 8. 2012 18:45
Těžko mohu soudit, zda je v Praze nějakej Mirek Dušín,

nebo není. žiju na Moravě, politiku nedělám, nejsem příznicec ODS ani jiné velké strany, prakticky žádné strany v čr. Bohužel.A ono těch svatých ve velké politice moc asi není. Bůh ví jestli by se našel jeden.

Ten článek, jak chápavější pochopili snad, je ne o konkrétních figurách, ale o problému, který je v nadpisu a v otázce nakonec, i v jiných mých textech. Jaká je svoboda poitika? a kdo nám to vlastně vládne , protože zvonka to daako vyzerá, že politici to nejsou.

To co o tom všem víme, je jenom zlomek toho, co je reál. Přisuzovat jedné nebo druhé straně nějaká znaménkan + nebo - je bláhovost.Taky konstatuji, že další podnikatelské tanečky v Praze mohou potopit ODS úplně.

Pokud máte potíže s chápáním psaného textu, poraďte alespoň synovi, ať to trenuje, aby se ten defekt v rodině nepřenášel, když už mu chcete něco radit.

0 0
možnosti
JK

holkazhane

16. 8. 2012 20:43
Vystihl jste to naprosto přesně.

Karma.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

16. 8. 2012 19:29
opravte provopis

ať text dělá dojem, že ho psal vzdělaný bloger

0 0
možnosti
JK

holkazhane

16. 8. 2012 20:44
Re: Při silné myšlence jsem

pravopisné chyby ani nevnímala, ač češtinu ovládám dobře. Vy se zase víc soustřeďte na překlepy.

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

16. 8. 2012 18:17
Súhlas

Ja som Svobodu pri nástupe do funkcie fakt nemohol. Vstupoval do koaličného zlepenca s pochybnými ksichtami.

Ale ten človek začal fungovať a postupne si sympatie pražákov získal svojou prácou. Netvrdím že všetkých, aj mne na ňom stále vadí dosť vecí. Ale Praha bola vždy zlodejských politikov ráj a Svoboda s tým začal niečo robiť.

Držím mu palce a nejak podvedome sa o neho nebojím, mimochodom aj preto že mu radí Robejšek.;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1851x
Životní optimista v pesimistickém světě. Někdy nahoře a někdy také hodně dole. Lékař od roku 87 optimistického oboru s praxí tam i jinde. Také občas neklidný cestovatel hledající spíš "krásné lidi" než krásné stavby.

Seznam rubrik