Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

adua

27. 5. 2012 11:14
karma

Dala jsem Vám karmu, dobře napsané. Nepíšete o  východisku z tohoto marasmu pokud tam budou ti samí lidé. a ty samé strany bude to pořád dokola. Východisko je pouze jedno a to Islandskou cestou a od začátku. Nolvá ústava, zákony, vyšetření všech možných kauz, jak ČSSD, tak 0DS, vláda úřednická s odborníky., důležitá kontrola nad všim, která nyní neexistuje. Pouze přímá demokracie je tím pravým. 23 let tady vládly strany levice a pravice a rozkradly a rozkrádají co můžou. Posvětil jim to Klaus svou privatizací, která nás stála už přes bilion Kč.  Církevní restituce další  velký tunel a pokračování v rozkrádání naší země.  Už politici mají zálusk na odkoupení restitucí od církve.  Pokud nechceme, aby naše republika se úplně pololžila,zamysleme se nad tímto a zkusme něco nového.[>-]

0 0
možnosti
ZK

SID09

27. 5. 2012 11:36
Re: karma

S první částí vašeho příspěvku celkem souhlasím.

Poslední 3 věty jsou však holým nesmyslem. Co bylo ukradeno, má být vráceno. Politici si ještě nenakradli tolik, aby mohli tento majetek od církve kupovat. Jim ke štěstí úplně stačí, že nakupují od Pozemkového fondu.

Je úplně jedno, jestli nějaký pozemek vlastní Petr, nebo Pavel, pokud se o něj stará. Mnohem horší je, když majitelem je stát, který si vždy najde cestu, jak lukrativní pozemek skoro zdarma přihrát svému oblíbenému politikovi, či jeho známeému. Chceme li snížit riziko dalších beztrestných krádeží, musíme umožnit okradeným majitelům spravovat jejich majetek. ;-)!!

0 0
možnosti
A

Alka1

27. 5. 2012 8:46
Oni si všimnou..

.. až začnou padat z oken sněmovny.. Dříve ne. Bohužel, ani komunisti nejsou ti, co by něco chtěli měnit.. Prezentují se "já nic, já muzikant", ale "mají to "svý jistý".. Nemusí pršet, stačí, když kape.. Bohužel, lidi se na tu "čistotu", která je jen zdánlivá dají nachytat...;-€

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

27. 5. 2012 8:57
Re: Oni si všimnou..

měl bych pár osobních typů na ty defenestrace........ KSČ to má lehký, stačí jim tvářit se neutrálně...a to je výsledek činnosti ostatních stran. Nejsou v nich tajní obdivovatelé levice?

0 0
možnosti
FS

aroneček

27. 5. 2012 7:55
Autore,to jsou slova,která

těm "horním" vůbec nevadí.Máte pravdu,ale,co teď?Oni se svých koryt nevzdají,ba mají i své zastánce.Třeba Vás označí za skrytého komunistu a doporučí Vám,že pokud se Vám to nelíbí,tak se odstěhujte na Kubu,či KLDR.To je vše,co dokáží odpovědět.Jo a strašit komunistami!!

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

27. 5. 2012 8:04
Re: Autore,to jsou slova,která

preference komunistů jsou podle mého názoru  přímým důsledkem špatné činnosti ostatních stran. Pokud z nich někdo říká, že z jejich růstu má strach vlastně hodnotí svoji politickou činnot. Vědomně či nevědomně.:-/

5 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1851x
Životní optimista v pesimistickém světě. Někdy nahoře a někdy také hodně dole. Lékař od roku 87 optimistického oboru s praxí tam i jinde. Také občas neklidný cestovatel hledající spíš "krásné lidi" než krásné stavby.

Seznam rubrik