Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vláda tohoto režimu podvázala záměrně příjem peněz do zdravotnictví zastropováním pojištění a snížením procentní sazby odvodů. Jde o úmyslné podfinancování s plánem privatizovat a poté tunelovat osobní kapsy pacientů. Důsledky jsou fatální Rv

0 1
možnosti
JS

to je jen jeden z mnoha problémů, v tomto případě jde makroekonomicky i o otázku, dost velká většina ekonomů si myslí, že vzhledem k tomu, kolik a jakých daní se tu vybírá, měly by se odvody ZP spíš snížit.... Zastropování má taky smysl. Systém poskytuje stejnou kvalitu všem , těžko pak obhajovat , že ze 6 mil lidí platí stát a to mizerně, 2 miliony jsou v primární sféře a táhnou vlastně taky další 2 mil kteří sice pracují, ale jde o terciální sféru, která "žije" z primární... takže platíme od 0(většína!!!!) do nevím, ale dostáváme všichni stejně. Stejnou kvalitu... je to dost zjednodušené, ale v podstatě se dá na to dívat tak. Krom toho zrušení stropu  nemá hmatatelnější ekonomický dopad-.... v těch objemech, o který jde.

0 1
možnosti
JJ

J86a56n 73J30o89š77t

2. 2. 2013 22:04

Píšete o deficitu zdravotnictví v Čechách, ale v odkaze uvádíte i nemocnice na Moravě a ve Slezsku ... udělejte si v tom pořádek !

0 3
možnosti
Foto

a už je to tady zase. Já měl s Sněhurkou pravdu

2 0
možnosti
JS

No, je to trochu dlouhé a složité, ale říká to hodně  o tom, co je . Akorát to není tak akční, jako jiné texty zde například  http://sliacky.blog.idnes.cz/c/314436/Medicina-taxikarina.html   , ale alespoň jsem otevřel diskuzi.;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1851x
Životní optimista v pesimistickém světě. Někdy nahoře a někdy také hodně dole. Lékař od roku 87 optimistického oboru s praxí tam i jinde. Také občas neklidný cestovatel hledající spíš "krásné lidi" než krásné stavby.

Seznam rubrik