Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Juraj 1

16. 8. 2012 16:45
kdo vlastně vládne

kotrmelce v Praze, i ty aktuální, ukazují, že vlastně nevládnou politici, tedy osoby které známe a které mají snad nějakou politickou odpovědnost, ale menší až politicky malé figury v zákulisí.... Horák jistě , další možná jsou šikovní vykonavatelé. Zajímavé také je, že ho nesestřelila ani vláda, ani opozice , ani průšvihy za miliardy--..... holt je nějak potřebný na všechny strany. Takových figur je nejenom v Praze víc. I ve zdravotnictví. Třeba někteří ředitelé velkých špitálů magadloóuho u moci.

0 0
možnosti
PH

petrph

16. 8. 2012 13:40
vládní politická strana

Pochopitelně musí nést zodpovědnost za svá rozhodnutí. Neboli zdravotní poplatky se zavedly-ale situace ve zdravotnictví se tím nezlepšila. Naopak vyplavaly na povrch informace o tom jak ve zdravotních pojišťovnách, nemocnicích i státních orgánech plýtvá s penězi zdravotních pojištěnců. Čili-z toho pohledu prohrála pravice ty krajské volby  kvůli třicetikorunám naprosto oprávněně.

Jinak, ono se toho naslibovalo spousta.Nejen  DRG systém plateb,ale i efetivní (skutečně efektivní-z hlediska potřeb pacientů) reorganizace zdravotnciké sítě,  změna funkce obvodních lékařů -aby byli svým pacientům k dispozici i mimo ordinační hodiny ve svém rajonu,slibovalo se zlepšení podmínek pacientů v nemocnicích (když už tedy platí á 100 Kč za den). skutečně funkční elektronizace přenosu údajů ve zdravotnictví (nikoliv ředražený paskvil IZIP).Jo jo sliby se slibujou a blázni (voliči)se radujou.Ale pak to aspoň můžou politikům u voleb  spočítat. Za to co udělali, i za to co neudělali

1 0
možnosti
SN

kuča

16. 8. 2012 12:48
Pěkně napsáno ..........!

:-).....a Horák se Šnajdrem furt u koryta ! Zřejmě to někomu vyhovuje! R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1851x
Životní optimista v pesimistickém světě. Někdy nahoře a někdy také hodně dole. Lékař od roku 87 optimistického oboru s praxí tam i jinde. Také občas neklidný cestovatel hledající spíš "krásné lidi" než krásné stavby.

Seznam rubrik