Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Atopický ekzém jsem měla od mala až tak do 19 let, pak zmizel docela. A skutečně nejlepší a nejúčinnější jsou kortikoidové masti, krémy.  A taky nejíst moc citrusů a čokolády-)

0 0
možnosti
Foto

Poslala jsem Vám zprávu. Najdete ji po přihlášení na blog.

0 0
možnosti

Mám, a moc nedoporučuji všeliká lidová mazání, povětšinou to nepomůže, dítě se akorát tím strašným svěděním trápí. Kortikoidy vždy zabraly dokonale během pár dnů, intervaly exacerbace se prodlužovaly a ekzém nakonec vymizel. Myslím, že k tomu přispěla i psychická pohoda, protože dítě ekzém nestrašil ve dne v noci.

Vím, že na kortikoidy kouká kdekdo svrchu, ale jako protizánětlivé léky prostě moc konkurence nemají.

0 0
možnosti

Ja mela jako dite "lehci" formu AE, jenom na par mistech, mela jsem to od mimina, v puberte to uplne zmizelo. Pokud si dobre vzpominam, tak jsem mela kortikoidni mast, po ktere se to vzdy velmi zlepsilo a pak mi jedna znama nosila z lekarny mastovy zaklad na promazavani (bylo to za totality, pokud by se tomu nekdo divil ;-)) a to bylo taky bezvadny.....Mam 2 deti, jedno to nemelo vubec, dcera to dostala asi ve 3 letech, po vyzkouseni vsech  moznych i nemoznych masti a kremu atd....se nam osvedcila mast s ureou. Ja to tehdy vubec neznala a jeden lekar nam dal probku a ze by mohlo pomoct. Ekzem zmizel a uz se nikdy neobjevil. Do prvni tridy sla uz v pohode, ted ma 14 a porad nic.....Tak zkuste, treba to pomuze :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 443x
Jsem maminka dvou malých kluků a ráda bych se podělila o naše zážitky a zkušenosti s ostatními maminkami.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy