Rozhodli jsme se vyrábět přírodní dekorace v době kdy je trh přesycen plastem

Nedávno jsme se rozhodli čelit přesycenému trhu v čínským zbožím tím, že začneme ručně vyrábět originální české dekorace a bytové doplňky. Dnes je tomu pár týdnů a máme tady první vlaštovku. Jak se vám líbí?

Trch je dle mého poměrně zdeformovaný, všude je nespočet výrobku ze zemí, kde je dětská práce a otřesné pracovní podmínky na denním pořádku. Domácí produkce klesá i přes to, že v České republice žije spousta šikovných nezaměstnaných lidí. Lidé si odvykli nakupovat české výrobky a ekonomika upadá. I přes to, že víme, že nemůžeme konkurovat cenou jsme se rozhodli jít proti těmto stereotypům a vyrábět české výrobky. Chceme naši myšlenku šířit dále a zapojovat české kutily a řemeslníky. Jde to sice pomalu, ale snažíme se a proto pokud se Vám naše myšlenka líbí budeme rádi když nás podpoříte a už sdílením myšlenky, Likem na naši FB stránce, nebo když nám dáte přednost před  nákupem zboží od zahraničních výrobců. Můžete se od nás také inspirovat a vyrobit si podobné dekorace doma. Případně nás oslovit se zajímavým nápadem nebo doporučit nám šikovného známého :)

Dnes jsme také sami dokončili náš první výrobek a to originální kokosovou svíčku. Jak se nám podle vás povedla?

 

 

 

 

 

 

 

Dalším šikovným řemeslníkem je pan Pernička, který pro nás vyrábí tyto úžasné svícny :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Znáte také někoho šikovného s krásným výrobkem doporučte nám ho a my jej podpoříme a společně budeme šířit myšlenku lokálních českých produktů :)

Autor: Michal Seidler | sobota 28.3.2015 16:58 | karma článku: 6,35 | přečteno: 217x