Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

25. 1. 2012 15:23
Nikdy

jsem na ÚP registrován nebyl.  Ale to co si nezaměstnaný musí nechat líbit je svinstvo !

Stát misto aby se snažil těmto lidem nabídnout pomoc, snižuje jejich lidskou důstojnost. A to nelze omluvit tím, že se mezi nimi třeba vyskytuje pár lenochů.  Však to také  obhajuí jen známí asociálové nebo nájemní pisálci. Slušnému člověku se z toho obrací žaludek.;-€

0 0
možnosti
A

asleg

27. 1. 2012 20:27
Re: Nikdy

Autorka článku je asi v čase 1 minuta dvacet minut. Reaguje tak Dientsbiera. http://www.youtube.com/watch?v=C25AMNFzJW0&list=UUP5oaKjT_hkfJ5PixYXRwrA&index=23&feature=plcp

0 0
možnosti
JO

31pryc

23. 1. 2012 17:24
Uchazeči o zaměstnání jsou trestanci?

Čím? Tím, že se musí pravidelně někde hlásit? A co je potom zaměstnanec? Ten se musí pravidelně hlásit v práci 20 krát (i více) do měsíce .... ;-O

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

17. 1. 2012 23:25
Moje jméno je Kateřina Sedláčková

Tak kdo je vlastně autorem tohoto článku, autorko???

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PH

petrph

17. 1. 2012 21:55
co to má společného s hrdostí?

Máte snad dojem že kvůli tomu že jste hrdý, tak nemusíte dodržovat zákony? :-)

Jestli zákon plníte "s písní na rtech" nebo při něm remcáte nic nemění. A pokud by jste ho "s hrdostí odmítnu", tak budete ze zákona postižen. (v tomto případě asi přijdete o podporu v nezaměstnanosti)

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

17. 1. 2012 21:57
Re: co to má společného s hrdostí?

Ona autorka asi bude ta dívčina pod přezdívkou nemesiska a jak známo, Nemesis byla bohyní odplaty. Asi to bude princezna bojovnice. :-)

1 0
možnosti
N

NewDorianGray

17. 1. 2012 21:53
Dnes nadáváte, že vás ti prevíti nenechaj vyspat.

Jenže, představte si, že by dnešní boom zaměstnávání na černo při pobírání podpory pokračoval. Za pár let byste naříkali, že ti zlí zaměstnavatelé vás nutili, abyste to tak dělali, jinak by vás nezaměstnali. Teď nemáte odpracovaný léta na důchod. Taky budete říkat, ve zdravotnictví se šetří tak, že by pomalu nechali člověka chcípnout. Jenže zaměstnavatel by byl v podobné situaci. Kdyby zaměstnával lidi ofiko a platil za ně odvody a zdravotní a sociální pojištění, tomu haj.zlovi odvedle, co zaměstnává akorát na černo, nemůže konkurovat. Každá mince má rub a líc. Nechat to plavat se vymstí nejvíc vám. Sice ne dnes, ale jednou určitě.

0 0
možnosti
PH

petrph

17. 1. 2012 21:59
Re: Dnes nadáváte, že vás ti prevíti nenechaj vyspat.

Jenže - týká se ten boom na černo zaměstnaných právě českých nezaměstnaných? Obávám se, že ten podnikatel si najme radši pár ilegálů z Ukrajiny nebo ještě z větší dáli. to se mu vyplatí víc.

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

17. 1. 2012 21:02
Vaše úvaha má jednu poměrně zásadní chybu.

Zapomněla jste se na věc zkusit podívat z druhé strany. To většinou pomáhá, je pak snazší pochopit smysl opatření. Zkusíte to? Proč se stát snaží zabránit lidem pobírajícím podporu vyskytovat se souvisle v obvyklé pracovní době 8,5 hodiny denně tam, kde zrovna potřebují...

0 0
možnosti
KL

Tipeq

17. 1. 2012 21:17
Re: Vaše úvaha má jednu poměrně zásadní chybu.

každá hovadina si najde svoje zastánce. :-P

Nevěřte Doriane na to, že kontrola na poště výrazně něco změní ve zneužívání podpory. Pouze zatěžuje poštu a taky tu srandu určitě musí někdo zaplatit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2576x
Dobrý den
Moje jméno je Kateřina Sedláčková
Jelikož se jich delší dobu zajímám o politické dění v České Republice , ale i jinde po světě , ráda bych prostřednictvím tohoto blogu psala o situaci v České republice , alternativách a možnostech které by přispěly k celkové stabilitě a prosperitě tohoto státu .

Seznam rubrik