Demonstrace odborů a iniciativ 21.04.2012

Situace v České republice je tolik vážná, že je nutné aby se lidé spojili a hromadně vyšli do ulic. Je na čase, ukázat vládě Petra Nečase, že nemá právo, jednat s lidmi jako s hadrem. Tato vláda jasně ukázala, že jedná proti lidem. A proto právě lidé by jí jako odpověď měli říct ,, STOP,,

 

Na 21.04.2012 svolávají odbory a iniciativy velkou protivládní DEMONSTRACI , která začne na Václavském náměstí od 13.00 . Odbory a iniciativy apelují na lidi, aby tento den přijeli do Prahy a ukázali, že jim situace v tomto státě není lhostejná. Očekává se velká účast jak z řad odborářů tak i lidí co jsou nespokojení a v odborech nejsou.

Akce nese název „STOP VLÁDĚ“, v rámci které se připravuje na 16. – 21. dubna týden akcí, který bude vrcholit právě demonstrací na Václavském náměstí v Praze 21. dubna ve 13,00 hod.

Průběžně budou zveřejňovány informace pro občany , jak na tomto blogu tak i v mediich jako takových.

Pouze v jednotě je síla ... máme šanci dát této vládě červenou. Proto apeluji na každého občana této země, aby k této výzvě nebyl lhostejný a udělal maximum pro to, aby se mohl této demonstrace zúčastnit. Času na mobilizaci lidí , stejně jako na šíření informací o této akci moc není , proto prosím každého kdo si přečte tento článek, aby šířil info o této demonstraci mezi své přátelé , kolegy , kamarády a známé ... .čím více lidí se do šíření zapojí , tím je větší šance, že se nám podaří donutit vládu, aby podala demisi a spolu s tím prosadit změny, které povedou k prosperitě tohoto státu a spokojenosti  občanů jako takové.

 

 

Autor: Kateřina Sedláčková Švecová | pátek 30.3.2012 10:59 | karma článku: 26,73 | přečteno: 1489x