Bude tomu rok !

21.9.2011 Iniciativa za demisi vlády společně s dalšími iniciativami, uspořádala Festival za demisi vlády v Praze na Klárově. V návaznosti na to se bude i letos konat akce , která ponese stejný název FESTIVAL ZA DEMSI VLÁDY II . Jen s malou změnou , že tento rok 22.9.2012 se bude shromáždění konat na Karlově náměstí v Praze od 14 hodin.

Pokud jste nespokojení s vládou Petra Nečase, vadí vám deformy, které tato vláda nastolila a ještě plánuje nastolit , nesouhlasíte s darováním majetku církvím , vadí vám kroky soukromých exekutorů …..atp … přijďte vyjádřit svůj nesouhlas, zapojit se do diskuse a ukázat této vládě , že Vám není lhostejné co se v tomto státě děje a už nejste ochotni jen přihlížet a mlčet. Lidé mají právo řict svůj názor a stejně tak mají právo rozhodovat o tom co se v tomto státě děje.

 

Pokud chceme prosadit změny , pokud chceme lepší a spravedlivý stát , pokud chceme sociální jistoty a důstojný život, musíme udělat maximum pro to, aby to tak bylo . Nikdo nikdo nic nezměnil , pokud seděl doma a jen tiše nadával.

 

Proto prosím všechny občany této republiky, aby v zájmu budoucnosti své a svých dětí, přišli 22.9.2012 ve 14:00 na Karlovo náměstí v Praze. Jeden člověk je jako kapka .. ale když se kapky spojí ...dá se vytvořit moře a jen v spojenectví je síla !

 

Nás je většina … Nenechme za své životy rozhodovat hrstku lidí , pokud svou práci neodvádějí zodpovědně a pro lidi !! 

Autor: Kateřina Sedláčková Švecová | středa 22.8.2012 12:56 | karma článku: 16,82 | přečteno: 5616x