Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Opravdu si pane generále myslíte, že z obnovené kolonie nám velmoc pošle alespoň nějaký malý dáreček? Pařížští potentáti z nás mají akorát legraci a když bude potřeba, tak nám zase vzkážou, abychom raději mlčeli, než něco řekneme.

0 3
možnosti
MH

Kdo zaručí, že se extremisti jen nepřesunou třeba do Nigeru (viz článek na iHNED: "Problémy se z Mali mohou přesunout do Nigeru").

Kde vezme chudá vláda Mali peníze na platy naší armádou vycvičených vojáků, aby se ze zoufalství nepřidali k nepříteli??

0 0
možnosti
RS

Pokud je zájmem ČR porážka islamistů v Mali, je zájmem ČR podpora islamistů v Sýrii?

3 0
možnosti
LP

Co z toho máme my? Bude levnější elektřina, nebo voda. Válčit by se vám chtělo, ale za své  a u monitoru počítače. Kdo v té Mali bude hlídkovat, aby se to nevrátilo do starých zajetých kolejí. Za čí zájmy se tam valčí? Za české určitě ne.

1 8
možnosti
MR

Nebylo by jednodušší napsat, že jste ten článek nepochopil?

4 0
možnosti
KC

Přesvědčivě napsáno, skvěle zdůvodněno. Islámský terorizmus sílí a my nemůžeme zůstat lhostejní.

8 1
možnosti
PS

Nic takoveho jako cesky narodni zajem neexistuje. Respektive existuje neco pres 10 000 000 pohledu na cesky narodni zajem. "Muj narodni zajem" je ten, aby opravdu vsechny zelene mozky v cele s generalam Sedivym oddtahly nekam smer Mali a uz nikdy se do Evropy nevratily. Klidne si panove pobojujte, jen at je to co nejdal od meho domova a at je to za vase a nesahate pritom do me kapsy.

1 8
možnosti
JV

J79a73n 77V47o58r21á15č

4. 3. 2013 12:00

Oprava - Porážka islámistů kdekoli na světě je náš národní zájem.:-P

11 0
možnosti