Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

U nás by se tak dal vyřešit požadavek rovných příležitostí. Prostě půlka mužů ve vedoucích funkcích se prohlásí za ženy... a příští rok se prohodí, aby nebyla na platech bitva jen půlka z nich, protože jak známo, u nás berou ženy většinou méně.;-D;-D;-D:-/

0 0
možnosti
KK

K68a74r70e14l 72K29u96n94a

6. 8. 2022 3:08

Pokud by se to zavedlo i u nás, tak by to docela elegantně řešilo i momentální spor o manželství a jeho definici ústavou. :-P

Prostě by se jeden z páru prohlásil za opačné pohlaví a nebylo by co řešit...

0 0
možnosti
JK

Použití "zpovykaná mladá generace" je poznávacím znamením, že pan autor je zastydlej kořen, co si nevidí ani na špičku nosu. Jestlipak by také napsal, že manželství homosexuálů, které je podle všech průzkumů českého veřejného mínění většinou obyvatelstva podporováno, brzdí zpovykaná stará generace? Můžete hádat ;-)

Změnu dokladů si mezi sebou rozešlou úřady a také je třeba to oznámit zaměstnavateli aby to zanesl do účetní dokumentace, na poštu, je to velmi veřejná věc, dozví se to naprosto všichni. Lidé, kteří si chtějí v ČR změnit pohlaví podle pana autora MUSEJÍ mít dobrozdání od sexuologa a také se MUSEJÍ nechat řezat, přičemž to, co podle pana autora potřebují je "prostá lhostejnost". Takhle obludný protimluv jsem neviděl už hodně dlouho.

1 4
možnosti
PV

Vam pripadne normalni, mit moznost si jednou do roka menit uredne pohlavi? Kdyby v to navrhu bylo jdou za zivot bez lekaskych posudku (nasledne uz pouze s nimi), tak to nejspis par jedincu taky nezkousne, ale vetsina jo. Ale jednou rocne, jen tak?

A to, ze to nechapete s tou "lhostejnosti", tim jste tomu dal korunu.

1 0
možnosti
PK

Kopfhoch, i sousedi na západ od nás mají nárok na krapet humoru ve státních službách:-)R^

1 0
možnosti

Dobře napsáno.R^ Opravdu potřebným tento absurdní zákon skutečně nepomůže. Akorát způsobí chaos v evidenci osob.

1 1
možnosti
JB

J40i39r28i 18B35o32r

5. 8. 2022 17:50

vy máte představu že třeba v silně katolickém Bavorsku si lidé budou každý rok hromadně chodit na úřad pro změnu pohlaví, tak až způsobí chaos v evidenci osob? Tak to jste mě rozesmál. Zřejmě srovnáváte s našimi úřady.

Budou asi také muset používat "ová". ;-D

0 0
možnosti
MK

Blbost je prostě nekonečná.

Karma.

2 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1238x
Zase jeden z těch, co vidí svět ze své "žabí" perspektivy. Je spíše objektem než subjektem dějin a to ho vede k víře, že je lépe věřit v selský rozum, než abstraktní ideje.

Seznam rubrik