Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Srandovní ubrečený článek, ono si Fialy muselo všimnout celkem dost lidí, neb byl zvolen do parlamentu jako předseda strany. ;-) Do vínku dostal rekordním tempem narůstající dluhy, prázdnou rozvrácenou pokladnu a počínající energetickou krizi. To samo by stačilo na dost vrásek a do toho začal Putin ještě krvavě vyhlazovat Ukrajince. Jak můžete pominout válku, která může minimálně za 80% všech problémů to nechápu. Zatím Češi v pohodě jezdí na dovolené do zahraničí, někteří letos i 3x, čepují drahý benzín jako dříve levný bez omezení, staví se jak o život i s drahým materiálem a neznám nikoho, kdo by hladověl kuli chybám státu. Mezi lidmi je pořád hodně peněz, které jim nasypala minulá vláda (tedy jen vybraným). Žádné drama nevidím, jen hysterické výkřiky opozice. Zásobníky plynu jsou plné a dohoda na cenách v rámci Evropy se rýsuje.

Jasně, že naše životní úroveň klesne, musíme to podstoupit kuli Putinovi a jeho krvavým choutkám, pokud nás totiž taky obsadí, tak pak se připravte na pravou ruskou bídu.

5 2
možnosti
JR

J96a14n 72R57á77ž

30. 8. 2022 13:39

Primárně neovlivňuje válka na Ukrajině, (jak se s oblibou stále tvrdí) cenotvorbu elektřiny na českém trhu. Výrobní cena u JE se za poslední půlrok zvedla o cca 5% u plynových o 40% u uhlených o25% (zdroj

a cena elekřiny na trhu je od začátku krize vyšší jak 300%.. . Mimochodem: Cena elektřiny se průběžně zvedá od začátku roku 2021 a za to mohou jiné vlivy, zejména chaotický přechod na Green Deal v Německu. Za to, že cena elektřiny na burze dosáhla včera 1000 Euro/1MWh (dnes je na 800Euro/1MWh) rohodně nemůže válka na Ukrajině , ale nedostatek kapacity výrobců el.energie uvnitř EU.

PS. Svádět stále současné problémy jen na Putina a Babiše je už docela trapné!

https://tscr.cz)

ttps://http://www.modernienergeti my jako jeden s nevětších vývozců elektické energie

1 0
možnosti
Foto

Fiala nemá autoritu doma ani v Bruselu, přál bych si kompetentního prezidenta.

5 7
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1238x
Zase jeden z těch, co vidí svět ze své "žabí" perspektivy. Je spíše objektem než subjektem dějin a to ho vede k víře, že je lépe věřit v selský rozum, než abstraktní ideje.

Seznam rubrik