Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bullterrier.proti.eu

22. 1. 2010 17:35
Souhlas.

Trefné R^[>-]

0 0
možnosti

eAA00

22. 1. 2010 16:25
!!!

Takto v celku krátce napsat vše podsatné je SUPER. Karma z celého srdce. Přesně takhle to vidím i já. Dostanete přesný návod, které strany jsou  "volitelné", které jsou nevolitelné a o dalších neuslyšíte.Kníže a Havel na Vás budou vykukovat v každou denní i noční hodinu, globální teploušství i přes všechny dokázané nepravdy nám za několik málo desítek miliard Ojro pokračuje, televizní seriály, dokonce i pro ty nejmenší nesmí zapomenout na nějakého ufňukaného  /rozuměj DISKRIMINOVANÉHO/ inteligentního Róma nebo Vietnamce /proti kterým nic nemám/ a rektální Bruselismus nejhoršího kalibru je naším denním chlebem. Posledních pár let je novinkou nepřetržitý seriál škemrání pomoci pro naše dětské domovy /čemu bych ještě rozuměl/ až po záchranu států od Antarktidy po Arktidu. Ale cítím, že se možná něco děje. Není jen tak, že Jejich ČT vyhlásila rok Dítěte. Asi už nějaká ta privatizace se blíží. Protože, kdo by byl proti našim nejmenším, že ehm...Ať už je tam vykopou všechny na mráz.

0 0
možnosti

Edenic

22. 1. 2010 14:15
Ano

opět musím souhlasit. ČT bych nazval jako BBC light, kde je systém politické korektnosti dotažen až téměř ke gestapácké dokonalosti.

0 0
možnosti

eAA00

22. 1. 2010 16:25
Re: Ano

R^R^R^;-(

0 0
možnosti

j.Havránek

22. 1. 2010 14:14
Myslím, že jste hodně pomýlený

V té kritice současné ČT se mozná shodneme, ale ty kořeny jsou mnohem hlubší. Na té straně Rumlů a pol stála telvize už před zmněnou krizí - ta byla jen vyvrcholením - dodnes na ni doplácímel

0 0
možnosti

ivos.NA

22. 1. 2010 14:12
Ano, bídu ČT vidím stejně

0 0
možnosti

VentreSaintGris3

22. 1. 2010 14:01
Nejsem příznivcem konspiračních teorií,

ale někdy si říkám, kdo má vlastně v západní civilizaci na tom kulturním marxismu (politické korektnosti zájem). Politici- částečně jistě, levice jako prostředek k výrobě zblblého rovnostářskéhoa zchudlého (sociálně potřebného) elektorátu. Multi-kulti aktivisté- bezesporu, ale to jich je opravdu tolik, resp. to mají takovou moc ovládat média a lidi?

A docházím k závěru, že se skutečně  jedná o spiknutí. Ovšem spiknutí tuposti, blbosti, omezenosti, pohodlnosti. Po nás potopa.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1238x
Zase jeden z těch, co vidí svět ze své "žabí" perspektivy. Je spíše objektem než subjektem dějin a to ho vede k víře, že je lépe věřit v selský rozum, než abstraktní ideje.

Seznam rubrik