Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, pokud někdo zpochybňuje mrtvoly na ulicích Irpině a Buči (jako bývalý president), pokud někdo vyzývá k přerušení dodávek zbraní Ukrajině a zahájit kamaráčoft s putinem (bývalý předseda vlády ČR), pak je přinejmenším třeba se mít před těmito lidmi na pozoru.

Představa nějakého slepence dvou stran bez jejich lídrů - to je v úrovni vlády Marťanů. Zatímco ODS je schopna vygenerovat jedince, kteří umějí říct souvislou větu, která má navíc i nějaký smysl, tak řada za panem Babišem (včetně něj), není touto schopností obdařena.

10 1
možnosti
Foto

Je to dáno tím, že šéf nesnese, aby podřízení byli lepší než on (což je skoro každý). K zajištění této své vize tedy sbírá myšlenkový a morální odpad, proto se výsledkům nelze divit.

6 0
možnosti
Foto

Mám kolegu, který poslancoval v letech 2013-2017 za ANO. Tvrdí, že pan Babiš si vyslechne nějaké názory a poté začne opakovat ten, kterému tak nějak porozumí. Své poslance tituluje řadou názvů z psychiatrie a živočišné říše. A žádný z nich se nezvedne s tím, že jeho hrdost je víc, než se nechat urážet primitivem, který je schopen si v jedné větě odporovat tak, že to trkne i malé dítě.

https://www.facebook.com/vodvarka.tomas/posts/pfbid033feX4inzzRFhPD7TrorgLZpHdU2ZMgNHkeNz32VLXhDC2t9KV8F2bu6G4m7uri9El?notif_id=1662108658902011&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

4 0
možnosti
Foto

R^

A podřízení se naopak předhánějí, aby ve svých vystoupeních svého majitele co nejíc potěšili a našplhali si udržení u korýtka.

3 0
možnosti
Foto

Tak to bylo s Topolánkem a Tlustým, si vzpomínám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1238x
Zase jeden z těch, co vidí svět ze své "žabí" perspektivy. Je spíše objektem než subjektem dějin a to ho vede k víře, že je lépe věřit v selský rozum, než abstraktní ideje.

Seznam rubrik