Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Sbírka pomluv a špíny. Výsledky demokratických voleb jsou jasné a neměnné, ať se to menšině líbí nebo ne. Můžeš tady psát, v článku se rozčilovat, protestovat, lhát a pomlouvat, ale stejně nic nezmůžeš. Většinová vůle lidu je zakotvena v ústavě a basta. Jestli to nechápeš, je to tvůj problém. :-)[>-]

9 4
možnosti
PK

P60a74v91e84l 18K64u19l78a

14. 11. 2012 19:20

Tak jsi se dočkal, soudruhu :-/

5 9
možnosti

Právě. Komunisté kradli v mInulosti, Bohužel mám obavy, že strany vládnoucí po revoluci je stačliy víc než plnohodnotně nahradit.;-(

9 1
možnosti
MS

celkem píšete dobře až na ten závěr. Odkud jste zjistil, že členové KSČM kradli, zejména ti v Severočeském kraji? Tady u nás kradli jak o život všichni ODSáci a ČSSD jim k tomu pilně sekundovala. Takže volit komunisty byla už poslední jistota. Až i oni rozkradou zbytek tak nevím koho volit. Třeba nebudou krást a udělají v kraji nějaký pořádek, i když s Vaňhovou to bude těžké.

8 2
možnosti
Foto

Tak nekradli, ale zabavovali majetek. Nevidím v tom až takový rozdíl.  Alespoň jejich předchůdci v KSČ tak činili. Víte, já kdybych se chtěl přidat k některé straně, tak by to nebyla strana, kde je velká část bývalých členů KSČ. Z tohoto pohledu jsou pro mě špatní i ti, kteří se k této straně přidali až po roce 1989. 

Jinak děkuji za částečnou pochvalu. Tady na blogu jsou většinou jen lidé, co kritizují.

2 6
možnosti

Když si srovnáte výsledky v letošních volbách v ústeckém kraji s předcházejími volbami, zjistíte, že nemáte pravdu. KSČM i ČSSD dokonce získaly méně hlasů. Vládu mohou sestavit jen díky oslabení ODS. Všechny parlamentní strany ztratily, vzrostla nedůvěra k establišmentu, bodovala nově regionální seskupení.

A skutečně lze navíc říci, že ta KSČM měla navíc nejlépe propracovaný regionální program.

4 2
možnosti
Foto

Program propracovaný mít mohli. Neříkám ani, že budou krást - třeba ne. Nechci pouze kritizovat (na to jsou jiní). Jde mi o princip, tedy o to, že lidé opět volí více KSČM než jiné strany. Ačkoli některé jiné strany ukazují, že si své hlasy nezaslouží. Udivuje mě ale například, že ČSSD neubylo více voličů po těch problémech, které ústeckému kraji způsobili jejich zastupitelé.

2 3
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1319x

Seznam rubrik

Oblíbené blogy