Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ivana

25. 11. 2007 17:36
Tento týden

jsem byla v sousední neměcké Žitavě a musím potvrdit, že máte pravdu. Je to k vzteku. Ale né každý může vyjet k "sousedům" na nákupy. Takže má rada: vykašlete se na nějaký nákupy a oslavte Vánoce bez přejídání se a mějte se hlavně rádi a buďte v dobré náladě. To je nejdůležitější.

0 0
možnosti

Kolombo

25. 11. 2007 8:10
Na rozdíl od autora

bych doporučil nejít nakoupit k sousedům, ale na většinu z těch nákupů se vykašlat úplně. Zamyslet se nad smyslem těch nákupů. Opravdu přinesou radost úměrnou vynaloženým prostředkům? Ztěžka. Spousta dárků se dává, protože se to tak sluší, aby se někdo neurazil, že jsme na něho zapomněli, aby nebyl trapas, že jsme od někoho dárek dostali a nic nedali,  atp. Většina z těch dérků je beztoho k ničemu, obdarovanému se nehodí a po svátcích neví co s ním. Kdyby lidi kupovali dárky tehdy, kdy vědí, že zrovna tohle udělá radost, pak by měly smysl. Vánoce na dnešní způsob mi připomínají spíš formální záležitost podobnou diplomatickému protokolu než příjemně prožitý čas.

0 0
možnosti

25. 11. 2007 12:13
Re: Na rozdíl od autora

Jeden ze sobců projevil svou lakotu...V

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2235x
bývalý ředitel a lékař Zdravotnické záchranné služby h.m. Prahy, bývalý nezávislý Senátor - volební obvod č.27, nyní koroner hl. m. Prahy