Diskuse

Smíchov

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vladan

6. 11. 2007 17:17
Vítejte doma!

Svatá pravda! Také jsem smíchovák a také srovnávám a současnost vítězí nad minulostí. Netušil jsem, že jste se zde narodil. A Smíchov má potenciál být ještě hezčí. Nebude nikdy tak klidný jako Praha 6, ale právě ta jeho pulzující moderní všednost u mně vítězí nad zašlou slávou centra a namyšlenou hrdostí "šestky". 

0 0
možnosti

Václav Nývlt

4. 11. 2007 22:21
Nejsem Smíchovák, ale ...

... redakci máme na Smíchově, takže to tam mám už docela prochozený v různé denní i noční doby. A zkušenost mám opačnou. Zkuste někdy z metra vystoupit u Ženských domovů (Ostrovského) ... samá smažka, feťák ... prostě panoptikum lidské spodiny, přehlídka ubohosti.Smíchov není jen nablyskane multikino a hypermarket ...

0 0
možnosti

Zdeněk Schwarz

5. 11. 2007 13:34
Re: Nejsem Smíchovák, ale ...

Je to možné, protože oblast nádraží (železniční nebo autobusová) bývá v celé ČR jakýmsi podivuhodným místem, kde se hromadí tito podivuhodní lidé. Pokud se zaměřím na Vámi zmíněné místo, tak jsem jím procházel nedávno a nic takového jśem tam neviděl. Naopak velmi často zde patroluje hlídka Policie, která řeší přestupky řidičů, kteří odbočují v rozporu s předpisy z ulice Nádražní, takže i oni jistě působí pozitivně na individua, která Vám vadí.

0 0
možnosti