Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

zebrazebra

4. 5. 2008 17:51
Ono to je jedno

posledně jsem dojel s nějakou mozkovou příhodou na Bulovku, protože mě to chytlo na D8, zaparkoval, čekal ještě skoro půl hodiny, pak mě ještě zprdli, že tam nepatřím a až mi změřili tlak, tak se teprv něco dělo. Kdybych s tímtéž seděl někde v satelitní obci a zavolal je sám, tak to určitě nebude trvat déle.:-)

0 0
možnosti

štěpánka

7. 1. 2008 13:08
praha se stěhuje

reakce na příspěvek panu červotoči vrtavému, pan ředitel ZZS má v tomto případě pravdu, nevím, kde bydlíte, ale přeju vám bydlet třeba na Vysočině. Do některých odlehlých míst se záchranka nedostane do patnácti minut i kdyby se strhala a není to její vina. Obyvatelé to musejí brát jako nezvratný fakt a nikdo to nepovažuje za poplašnou zprávu, takže buďte slušný a rád, že si ZZS za ty vysoké výdaje co má na výjezdy nic neúčtuje, asi byste se neodplatil a přitom máte rychle a zdarma tu nejlepší péči odborníků. na Balkáně by Vás vezli k doktorovi koňským potahem a mdlili se abyste to přežil.

0 0
možnosti

ABCD

6. 1. 2008 15:25
Na druhou stranu...

... když jsem přišel před 6 lety do středních Čech (15 km od Zličína), připadal jsem si jako dříve v pohraničí na  kolem Chebu. Polorozpadlé a šedivé domy, cesty také nic moc. Ne všechny nové domky vypadají podařeně, ale zdevastované pohraničí už to přece jen nepřipomíná. Začaly se opravovat a tudíž lépe vypadají i staré domky. Samozřejmě - začíná i houstnout provoz na do té doby téměř prázdných okresních silničkách, ale proti Praze je na nich pořád ještě "liduprázdno" a mizerné cesty jsou spíše díky nedomyšlenosti vybírání mýtného od kamionů - proč platit mýtné, když mohou zdarma ničit okresní silničky... A na dálnici mnohdy stojí auta více, než na těch okreskách.

0 0
možnosti

ABCD

6. 1. 2008 15:37
Re: Na druhou stranu...

... add ceny - ceny za byty v Praze jsou astronomické - za průměrný plat se pořizují dost špatně. 15 km od Prahy šlo mít nový domek i s pozemkem za cca 2 - 2,5 milionu Kč (nebo opravit levný starý domek, či zbourat polorozpadlý starý a postavit nový). Pravda, nesmí to být nějaká vyhlášená lokalita milionářů či herců a zpěváků a musíte si leccos zařídit, sehnat a obstarat sami (tedy ne satelitní projekty developerských firem), ale na obyčejné vesnici (byť i tam ceny nejen za pozemky postupně rostou) je za méně peněz více muziky. A pro lidi, kteří nemusejí bydlet mezi davy lidí v Praze, má vesnice taky svůj půvab a nakoupit na Zličín se dostanou rychleji, než mnozí lidé z centra Prahy... A do hezké přírody (např. Český kras) dojdou snadno i pěšky.

0 0
možnosti
MA

Mr. Attitude

5. 1. 2008 13:59
je trochu mimo

Tak jsem zjistil, že nám auto-moto-revue na ČT budou asi dávat pouze jednou za 14 dní. Ať už ta ČT jde do (Y). Poplatky jako k.r.á.v.a a program čím dál horší..;-O

0 0
možnosti

SpinaveTretry

5. 1. 2008 13:50
Dostupnost zachranky

To je pravda, spolu s rozvojem mesta nejde ruku v ruce i rozvoj infrastruktury. Me by zajimalo, kolik vzniklo novych stanovist sanitnich vozu za posledni rok. Misto poplatku za radio a televizi bych radeji platil poplatky na zachrannou sluzbu a hasice. Dokud je clovek zdravy nebo dokud mu nehori koudel u zadnice, tak si neuvedomuje jak moc je to potreba.

0 0
možnosti

xy

5. 1. 2008 16:31
Re: Dostupnost zachranky

vzdyt platis dane

0 0
možnosti

Miloslav Šimek

5. 1. 2008 13:36
zapráskaná praha ...

fuj

0 0
možnosti
C

cervotoc.prskavka

5. 1. 2008 13:34
Pane Swarzi...

Pane Schwarzi co to tady melete o horším zdravotním zabezpečení?To mám brát jako poplašnou zprávu nebo jen z nás chcete vydolovat více peněz?:-(

0 0
možnosti
VK

Vita Kubanek

5. 1. 2008 14:48
Re: Pane Swarzi...

To znamená, že pokud to s tebou za Prahou sekne, může to být seknutí poslední. Tupče.

0 0
možnosti
MA

Mr. Attitude

5. 1. 2008 13:07
ceny bytů v Praze

Když byt v Praze vyjde dráž, než leckde na západě při třetinových platech, tak něco není v pořádku.

0 0
možnosti