Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Komické tak sluníčka co furt nadávají ostatním,  že hnusně paušalizují z celoživotních zkušeností,  nám tady budou podsouvat jednoho migranta,  kterého chtějí paušalizovat na všechny ostatní.

Nebylo by více vypovídající paušalizovat na všechny ostatní ty násilnické bandy co se opakovaně mezi sebou rvou v německých utečeneckých táborech a od kterých Němci z důvodu bezpečnosti chtějí oddělit migranty křesťanské ?8-o

5 0
možnosti
RP

Nemam nic proti pomoci uprchlikum, nicmene pokud chceme nekomu pomahat, musime pomoci nejprve sobe. Myslim ze mnoho lidi kteri jsou obcany CR potrebuji pomoc daleko vice nez vetsina uprchliku, proto me dost mrzi ty promrhane finance ktere mimo jine pochazeji z nasich dani.

Bude mi milejsi kdyz ty penize pomohou treba caskym bezdomovcum, ne nejakemu Alimu ze syrie a uz vubec ne nejakemu Dzamalovi z Afriky!

5 0
možnosti
TH

Ten clovek, puvodem i Iraku, zijici v Syrii,  se zrovna ted rozhodl,. ze se nevrati di Iraku ale pekne pres pul zemekoule do Nemecka....to je zneuziti azyloveho zakona. Jasne.

5 0
možnosti
LE

Ubohé naivní děvče! Jediné, co omlouvá vaše činění je váš věk a nedostatek zkušeností. Opravdu z hloubi duše doufám, že si za deset let ještě pořád budu moci přečíst nějaký váš blog. Že nebudete sedět zavřená doma bez telefonu a internetu, zato s houfem dětí a podobným prima manželem, kterému dnes hledáte cestu na nádraží.

6 0
možnosti
PJ

Další inženýr? A kdo se tedy pere v těch táborech noži a holemi? Proč se v Německu začínají lidé bát večer vycházet z domu? Chápu ale, že pisatelka má slabost na snědý kluky... našinec asi neměl zájem.

6 0
možnosti
ZU

Asi jste malinko blbá......

6 0
možnosti
Foto

V76í53t 45J52a55n30š34a

28. 9. 2015 22:47

Cituji:,,Dokud se Ali neusadí a nezačne vydělávat peníze ".... Pochopil jsem dobře, že naše ,,sluníčkářky" tady zachraňují ekonomické migranty, kteří jdou jen za ekonomickým profitem? Proč to ty sluníčkářky dělají?

11 0
možnosti
ŘV

Protože kdyby pomáhaly lidem, kteří to skutečně potřebují, bylo by to normální a nepřipadly by si u toho jako lepší lidi. Na dokazování, že jsem lepší člověk, je potřeba si najít někoho, komu (pravděpodobně zcela právem a rozumně) prakticky nikdo pomáhat nechce. Třeba někoho, kdo porušuje zákony, jako v tomto případě.

7 0
možnosti
ŘV

Schopný ajťák nepotřebuje nelegálně překračovat hranice ani žádat o ty, schopnému ajťákovi stačí zkontaktovat přes Internet zaměstnavatele, poslat mu odkazy na předchozí projekty a zaměstnavatel mu rád vyběhá pracovní povolení a povolení k pobytu.

Tady si někdo nechal věšet bulíky na nos. 

Chlapík možná vychodil nějakou syrskou variantu elektroprůmyslovky, takže teoreticky má kvalifikaci na správce školní sítě. Problém je, že správce sítě jedná s lidmi a tedy musí umět místní jazyk. A navíc už to dělá jako druhý úvazek učitel informatiky, jinak by neuživil rodinu.

Takže že by tenhle chlapík měl práci jistou, to si fakt jistý nejsem. Neschopných ajťáků chrlí naše průmyslovky "dám k vám syna, jen když ho lempla jednoho dotáhnete k té maturitě" taky dost.

8 0
možnosti
ŘV

A ty vnější znaky - fyzická sešlost způsobená otylostí, nový mobil plný multimédií, "relativně dobrá angličtina" (tvář v tvář se v nejhorším na turistické úrovni domuví) a lenost či neschopnost intelektuální námahy typu zorientovat se sám na nádraží - to všechno nám ti čeští absolventi nabídnou také.

A ne, paní autorko, to nejsou ti ajťáci, o kterých se stále píše v novinách, že je jich nedostatek.

6 0
možnosti
JL

J64á10n 93L36o36s36k35o66t

28. 9. 2015 13:55

"Jak je vidět i na Alim," (všechny ty statisíce uprchlíků) "mají všechny předpoklady se úspěšně integrovat."  SchreiberováRvRvRv, vy ste naozaj tak naivná? To myslíte vážne, alebo sa iba naivnou robíte? Pokiaľ to myslíte vážne, tak váš zamestnávateľ by mal zvážiť vaše zotrvanie v tom vašom zamestnaní. Naivita a hlúposť z váš priam srší.  Takže všetci sa dokážu integrovať?  ;-D;-D;-D A čo poviete napríklad na tohoto integrovača: http://zboril.blog.ihned.cz/c1-64208050-znasilneni-a-vrazda-svedske-multikulturni-aktivistky-elin-krantz-etiopskym-imigrantem . Tu je fotografia čo ten imigrantský odpad spravil: http://ozziesaffa.blogspot.sk/2013/11/elin-krantz-just-another-dead-white.html  . Takí duchom mdlí zaslepenci sú to najhoršie pre Európu.

15 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6044x
Historička a antropoložka, nadšenec do marketingu a PR, foodblogerka a nenapravitelná sluníčkářka. 

Seznam rubrik