Rusko je zlo

A proti zlu je třeba se postavit. Ale nyní to vypadá, jako bychom viděli znásilnění v parku a všichni se otočili zády a zakryli si uši.

Dnešní doba je plná relativizování. Je čím dál těžké poznat, co je pravda. Ale některé věci jsou zjevné. Je zjevné, že Rusko napadlo a nyní soustavně vraždí na území jiné země.

Zlo se často ukrývá, ale nyní se ukázalo. Vidíme koalici severokorejského diktátora, který se povýšil na Boha, s narcistním nemocným ruským národem, který se považuje za vyvolený národ. Přitom je to kombinace k smrti vychlastaných roky alkoholem degenerovaných mozků s otroky, kteří žijí v chudobě a bez jakýchkoliv občanských práv (KLDR).

Když vidíme nespravedlnost, měli bychom zasáhnout. Ale některé státy často jen přihlížejí, sem tam pošlou ze skladu nějaký svůj vojenský odpad.

Místo abychom zavedli speciální daň všem občanům a z výnosů financovali přímo obranu napadeného národa. Naprosto na 100% ukončili spolupráci s Ruskem i jeho satelity, i za cenu toho, že bychom měli v zimě 3 svetry a že by nás to ekonomicky bolelo. Rok, dva těžkostí přežijeme, ale zachováme se morálně. A budeme stát na straně, která bojuje proti Zlu.

Lidstvo je zkažený útvar, který celkově planetě škodí. Jaderné zbraně v rukou těchto zkaženců jsou to nejhorší co se mohlo stát. Jaderné zbraně nepatří do rukou alkoholem zdementovaného národa, a nepatří ani do rukou fanaticky věřících, protože jeden nebo druhý je dřív nebo později použije a vrátí nás 500 let zpátky. Ale bohužel Russko je má a Írán se k nim velmi blíží. Máme tady koalici mezi náboženstvím, které chce ovládnout svět (aktuálně plozením z pohlavních orgánů – čti demograficky) a dementním národem, který v televizi každý den vyhrožuje vyhlazením Polska, Německa, Česka, Anglie a dalších zemí.

A svět se jenom dívá a užívá si historicky největší prosperity, která kdy byla... Nedochází jim, že to může brzo skončit.

Jediná šance pro lidstvo je nástup umělé inteligence, která snad do 10-20 let ovládne svět a ty nejvíce nebezpečné dementy zredukuje. Jinak není žádná šance, že by lidstvo přežilo a nezničilo se. Jsme na nevyhnutelné trajektorii k obrovské tragédii a vyhynutí druhu. Ne že by to vadilo, ale technologický rozvoj výrazně převýšil rozvoj morální. A nástroje pro zničení planety v rukou dementních opic nemohou vést ke světlým zítřkům.

Autor: Patrik Schoupal | sobota 22.6.2024 9:32 | karma článku: 0 | přečteno: 35x