Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Amoniak

18. 7. 2010 20:19
No.

iPhone má konstrukční vadu. Neodstranitelnou. Můžete tedy ten krám vrátit. 

Nemohu se zbavit dojmu že to trochu moc prožíváte.

-

A pozor, nejde o k_rvítko. K_rvítko je součástka jejímž účelem je den po skončení záruky učinit zařízení nefunkčním. Včasnou demontáží k_rvítka před koncem záruky tedy zásadně prodloužíte životnost zařízení.

0 0
možnosti
TCVA

Ten co vypálilil Atlantu

18. 7. 2010 19:51
jejda

podobný článek jsem asi kdysi zaregistroval na "proslulém" webu Vladimíra Stwory, ostudy českých Kanaďanů, tzv: Zvědavce, pro zasvěcené jako Zoufalce. Pokud se to nezměnilo Stwora a jeho poskoci sbírají a překládají kdejaký trash z internetu a někdy přispějí vlastní tvorbou jako: "Ano, byl to technický expert Kevin, který objevil, že americký křižník Shiloh koncem devadesátých let zapnul svůj radar poháněný atomovým reaktorem v podpalubí a zlikvidoval tak mobilní sítě v jižní Itálii!! Samozřejmě faktem, že křižník patří do tichomořské flotily a ve Středozemním moři se v té době nevyskytoval, není nutno se nikterak vzrušovat. Technická proveditelnost takového činu a neobyčejný výkon zmíněného radaru rovněž čtenáře komunisticko-nacistického webzinu nemusí vůbec zajímat.

0 0
možnosti
TCVA

Ten co vypálilil Atlantu

18. 7. 2010 19:51
Re: jejda

Na druhou stranu však nic nebránilo tomu, aby se kevinovo senzační odhalení nedostalo na přetřes do hlavního zpravodajství Českého rozhlasu. Ovšemže není možné snižovat senzačnost kevinovy zprávy tím, že bylo vysloveno ústy komunistického poslance Jaromíra Kohlíčka. Komunisté přeci nikdy nelhali a nelžou!";-D

0 0
možnosti
SJ

Solomon Jerusalem

18. 7. 2010 19:47
směšné

už se musí cenzurovat i terminus technikus? Jděte už do háje, redakce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 977x
Jsem Čech žijící v zahraničí.
Normálně pracuji a mimo to se zajímám o soužití rozdílných kultur,jazyky a mezilidské vztahy.

Seznam rubrik