Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Prosím Vás, co Vás překvapuje na tom, že nejlepším zpěvákem populární hudby není důchodce? Vždyť Slavík v podstatě reprezentuje populární hudbu - a zajímalo by mě, kolik dnešních dvaceti až čtyřicetiletých poslouchá Gotta! Já jen o Vánocích - jinak mě dost vytáčí, jelikož jen přezpívává cizí hity. Tomáš Klus sice není extra zpěvák, ale snaží se a lidi ho mají rádi. Slavíka dostal naprosto oprávněně!

1 0
možnosti
PK

Nevím, zda pan prezident odmítl "filmový" zákon oprávněně či ne. Ale jeho zdůvodnění, že umělcům chybí spíše invence než peníze, tak v případě včerejšího večera opravdu ale opravdu platila.

0 0
možnosti
ZZ

Pod souvětí: "Sice jsem viděla jen druhou polovinu přenosu, protože tu první jsem strávila příjemnějším a kultivovanějším sledováním Star Dance. Ale myslím, že i tak mi to bohatě stačilo," se klidně podepíšu, taky jsem to tak měla.

Ale to druhé místo Gotta mě až tak moc nepřekvapilo. Trošku teda ano, ale myslím, že je to jenom odraz toho, že začíná posílat hlasy už trochu jiná generace fanoušků, které víc svou tvorbou oslovuje Klus.

5 1
možnosti
AN

napsala jste za mne,jen jsem stačil vidět Štajndlera.za něj jsem se i styděl,než jsem přepnul na tance./mimochodem ,zdají se mi horší,nevím ,třeba jen mě/

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2061x
Baví mě být každý den v pohybu, fyzickém i duševním. Obohacovat druhé a být obohacována.

Seznam rubrik