Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

skokánek

15. 6. 2011 8:14
Dokud

nám stát bude na přímých a nepřímých daních brát 90% příjmu bude se muset postarat.Nelze levičácky vybírat peníze a pravičácky chtít,aby se lidi o sebe postarali sami.Já mám jít do důchodu v 66 letech,mám před sebou ještě 25 let práce a nějak si neumím představit,že budu v 65 letech plachtovat návěs a kurtovat náklad:-/;-D

0 0
možnosti
J

jaja.v

15. 6. 2011 8:12
Paní autorko

V kolika letech půjdete do důchodu vy?Jistě ne v 70.Máte děti?Pokud ano,tak třeba máte,nebo budete mít vnuky.Vy jim přejete aby šli jednou v takovém věku do důchodu? A kde berete jistotu,že budou mít možnost  na ten důchod si vydělat a ušetřit?Otázek na toto téma by bylo jistě víc,ale proč se namáhat nad nima přemýšlet,když já už tady dávno nebudu,že?

0 0
možnosti

Olinček

15. 6. 2011 8:11
Důchody.

V dnešní době se také hodně lidí doživá 80, 90 i 100 let ale nezlobte se na mě někdy to není život ale přeživání ze dne na den. A za druhé, zedníky, uklízečky, číšniky, kuchaře, havíře, hutníky a další profese kde se dělá rukama ještě ani za 100 let žádný robot nenahradí.

0 0
možnosti

abrakus

15. 6. 2011 7:57
Paní Miroslavo, ...

... Vy asi neznáte moc sedmdesátiletých ... že?

Je mi 69 let. Nemám problém časným vstáváním, protože nám dříve narozeným stačí jen pár hodin spánku ... a vůbec se na to nedíváme jako na nespavost. Už v 5 hodin sedím na kole a pospíchám do nedaleké fabriky. S neskrývanou radostí se postavím k lisu a 8 hodin házím 50-ti kilové plechy na stolici ... jo jo ... jsem ještě junák a zaměstnavatel to ví. Jen se bojím, aby nepřišel na to, že už zase nosím plínky, protože prostata už nefunguje jako před léty dvaceti pěti. Po práci spěchám domů. Čeká tam na mě moje žena ... ach ... jak já se na ni těším! Každý den se několikrát pomilujeme, než společně zhasneme lampičku ... no nemám já to krásný život?

0 0
možnosti