Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nádherně jste to vysvětlila a myslím si, že za to můžu trošku i já. Rovněž jsem rád, že v názoru na vaše psaní nejsem osamocený. Můj postoj z minula znáte, nebudu se moc opakovat. Chápu vaši spontánnost, radost ze psaní, ale z jaké podivné zásady si svůj text nezkontrolujete a neupravíte? Ze zásady lenosti nebo následné omluvitelnosti? Nemáte čas nebo se vám jenom frackovsky nechce? Ani nevíte, jak by to vašemu textu pomohlo. Třeba u básniček, tam není řádkové zarovnání, třeba i do kosočtverečku, když to má nějaký význam, vzácné. Ale vymýšlet koniny v próze? Vím, na to všechno máte své vysvětlení: nečíst vás. Jenomže jak to má zvědavý čtenář při nečtení poznat? Ignorovat vás by ale byla škoda, tím spíš, že nepíšete zle. Ale mohla byste líp. :-)

4 1
možnosti

Karma za upřímnost, paní Miroslavo. R^ Jen tak dál.

Hezký den. F.F.

2 3
možnosti
Foto

Zkusím stručně:

Z každé kritiky si zkuste něco vzít...i z té zlé.

Nebuďte vztahovačná...o nic tu nejde.

Jedna věta není odstavec... ten nechte jedné celé myšlence...máte-li i 2 věté..;-)

4 0
možnosti
Foto

Jo...a pište samozřejmě dál.

Asi méně o blogování samotném a více na nějaké zajímavé téma.

Jak nejlépe umíte.

Tak, to je asi všechno.;-)

4 2
možnosti

Ráda Vás čtu a myslím si, že máte diskuze v pohodě ;-)

1 1
možnosti
Foto

Naprosto v pohodě:-)

Když někdo kritizuje moje blogy, nejdřív se zamyslím, zda v něčem nemá pravdu, proč se mu to či ono nelíbí...anebo jestli prostě přišel akorát prudit a má problém s mou osobou, nikoliv s blogem.

 A že někdo kritizuje hrubky či chyby? Když někdo píše veřejně, chyby by tam mít neměl- není třeba se čertit, když někdo upozorní na hrubku;-)

3 2
možnosti
Foto

Ne  každá kopřiva pálí, ne každý pod blogem jen rýpe :)

5 2
možnosti

Pokud chcete psát články na blog, veřejný blog, musíte počítat s reakcemi. Negativními, pozitivními, neutrálními. Nevšimla jsem si, že by na vás někdo útočil, asi si berete kdeco. Místo stěžování si na diskutéry se podívejte na svoje psaní. Víte jak se to říká? Neviň zrcadlo, že máš křivou...pusu. Je neskutečné, kolik lidí chce psát, ale nemá ponětí o psaní samotném a kolik lidí neunese psaní veřejně. Vždy je tady možnost psát si do šuflíku.  Nijak vaše články nesleduji, ale v diskuzích, které jsem si prošla, vidím minimálně kritiky, v článcích, které jsem si prošla, vidím maximum chyb a hodně neučesaný styl. Čert vem chyby, ale psát stylem z každé věty odstavec, je skutečně nepřehledné. Zkuste se podívat na ty, kteří píší blogy již déle a mají úspěch. Ona i ta forma je důležitá, chcete li myšlenky předat. Nejen obsah. Vaše forma potřebuje práci.

Zdravím a jsem v dokonalé úctě. Milada V

11 0
možnosti

Paní Milado, ano.

0 1
možnosti

Jste moc vztahovačná. ..... V diskuzích pod posledními třemi blogy jsem hledal ty kritiky vašeho stylu, vašeho psaní, vaší gramatiky ......... pod jedním blogem žádný diskuzní příspěvek, pod druhým dva, ani jeden o vašem psaní a pod třetím, tím posledním, jsem viděl jeden takto kritický příspěvek od blogera Hataly. .... Pokud jste přesvědčena, že nemá pravdu, tak proč jste si to s ním v diskuzi nevyříkala?

_-1-_

8 0
možnosti

"Jsem ráda, když si moje blogy přečte i někdo jiný." - no vidíte, a z těch jiných se zase občas někdo rád k blogu vyjádří.;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2061x
Baví mě být každý den v pohybu, fyzickém i duševním. Obohacovat druhé a být obohacována.

Seznam rubrik