Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

pm61

13. 10. 2012 10:32
Já jsem pro zákonem stanovenou povinnost účastnit se voleb

Ale to zase není demokratické, co? No, tak jste si plivla, ulevilo se vám alespoň. Cítíte se být lepší, protože jste volila, než ti co nevolí? Dokud účast u voleb bude dobrovolná, nejde s tím nic dělat. P.S U voleb už jsem byl.

0 0
možnosti
PT

ZeeZ1

13. 10. 2012 8:27
Co treba umoznit volit i pres internet ?

Pak by byla volebni ucast mnohem vyssi. Spousta lidi by urcite rada volila, ale ne kazdemu se chce zarizovat volicsky prukaz nebo obetovat stokoruny na jizdu domu, kdyz tam zrovna z zadneho jineho duvodu v dobe voleb nemusi / nechce jet. V pripade nemocnych / invalidnich to same.

1 0
možnosti
MV

kurt godel

13. 10. 2012 8:16
Dobrý den,

od letoška jsem Povaleč Volební. Nechtěl jsem totiž volit stranu, ale člověka - šikovného, takového, který se i v minulosti zasloužil o rozvoj mého milovaného (Ústeckého) kraje. Nejvíce mi do oka padl pan Kouda z ČSSD. Bingo! Tento pán náš kraj určitě zvelebí, díky jeho nadstandardním kontaktům k ROPu Severozápad. Ale co to? Je ve vazbě... Zřejmě si policejní plukovníci usmysleli, že mi zkazí volby... ;-D

0 0
možnosti
JM

jamijam

13. 10. 2012 7:54
Co s tim? No nic.

Já jsem volit byl, ale je to dobrovolné, každý se může rozhodnout jak chce. Co s tím?

Když uvážíte, že lidi někoho i  volí (myslím třeba do parlamentu), tak samozřejmě volí nějakou STRANU, její program. Jenže mandát dostanou poslanci, kteří si pak svobodně přebíhají ze strany do strany a mění volební výsledek. Nebo si nějakou stranu vyrobí, takže nám vládne strana, která ve volbách nedostala ani jeden hlas.

Divíte se tomu znechucení, já ani ne! Prima den! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2061x
Baví mě být každý den v pohybu, fyzickém i duševním. Obohacovat druhé a být obohacována.

Seznam rubrik