Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PGS

pgjed

26. 9. 2011 8:08
Pohreich je sprostý a neurvalý hulvát!

Možná dobrý kuchař, ale sprostý a neurvalý hulvát, který si myslí, jak není originální. Vedle asi spousty špatných špinavých restaurací, vařících nechutné blufy, je spousta parádních napucovaných domáckých s vynikající kuchyní a přijatelnými cenami. U nás znám několik takových. Myslím, že u nás jsou proti pajzlům v drtivé převaze.

Jak se pajzlů zbavit? NO TO MUSÍ LENOŠI Z ČOI A Z HYGIENY ZVEDNOUR ZADKY A ZAČÍT PRACOVAT V TERÉNU! A Pajzly nemilosrdně pozavírat. Hospod je dost, když ty špatné skončí, jenom to prospěje věci.

1 0
možnosti
V

veskawesi

26. 9. 2011 9:36
sprosty a neurvaly mozna ano

ale take zkuseny, schopny vyborne varit, ridit podnik, ridit personal, mit vlastni televizni porad a schopny domluvit se s kazdym, kdo aspon neco v hlave.

na druhou stranu znam spoustu slusnych decentnich lidi, kteri jsou takovi  blbci a takneschopni, ze by clovek pohledal.

a myslim, ze zdenda si na universitniho profesora nehraje. vi jakej je a kam patri. to u nas mnoha lidem take chybi

1 0
možnosti

Maryša Šárecká

26. 9. 2011 7:31
Uf,

rozvířila jste vášně, protože:

(některé) české restaurace jsou děs a hrůza podobně jako restaurace kdekoliv v Evropě. Zrovna tak v Česku, i kdekoliv v Evropě  najdete restaurace, které jsou vašemu vkusu milé.

O tom, zda je hospoda dobrá, nerozhoduje to, jak mají dlouhý jídelní lístek a krátký vinný lístek - rozhoduje ochota hostů přijít znovu a rozhodují chutě a zvyklosti hostů, kteří se vracejí. Chutě a zvyklosti....proto kromě Pohlreicha je i Babica a řada dalších kuchařů i matlalů.

1 0
možnosti
T

trudoch

25. 9. 2011 22:43
Dámo, když máte hlad a jdete ten problém řešit do restaurace

tak nechtějte po personálu věci, které nejsou v ceně. Jestli potřebujete obdiv a úctu, tak se obraťte na agenturu provozující služby gigolů a ti vám tu scénku sehrají podle přání. Sorry, u nás se jen najíte. Vděk za obchod nečekejte, my děkujeme jen lidem, kteří u nás, třeba při oslavě utratí aspoň 30.000.- korun. Vaše ušmudlané kilo nepokryje ani teplou vodu na nádobí, umytí rukou a vyprání ubrusu, který zakydáte.

1 0
možnosti
LK

K_o_f_i

25. 9. 2011 23:08
Re: Dámo, když máte hlad a jdete ten problém řešit do restaurace

Krásný příklad toho, proč u nás spousta restaurací skutečně stojí za prd. :-)

2 0
možnosti
O

OhMyGolly

25. 9. 2011 20:48
karma!

i za ten předchozí blog. Lidi tady nejsou zvyklí kvalitně jíst. A je to vidět i v obchodech, kde ve srovnání se zahraničím není zboží takové kvality (pak se nemůžeme divit, že třeba Coca Cola tady chutná jinak). Pohlreich je fajn a umí. A narozdíl od většiny Vašich kritiků i něco dokázal

2 0
možnosti
W

Widmar

25. 9. 2011 21:17
Re: karma! .....Za tu cenovou kalamitu ??

Já jsem si to v Pohlreichově Imperialu poznamenal -  snídaně / pečivo,máslo,čaj - 149 kč./  Džem navíc - 38 kč. Polévka- kuřecí vývar - 88 kč.  Dobrou chuť !  A neodpovídejte mě, proboha, že když na to nemám, ať k němu nechodím. V televizi mistruje o lidových jídlech a u sebe satanášsky předražuje .   Rv  !!

1 0
možnosti
W

Widmar

25. 9. 2011 20:40
Pohlereichovi že patří poděkování ???

Navštívil jsem jeho pražský podnik a všechny Vás varuju ! Na talíři minimum, cena nehorázná a chuť  nevýrazná, bez  jakékoliv  klasiky, či originality. Na obrazovce je Mistr  veleknězem, ale v praxi velké zklamání !  Rv

1 0
možnosti
D

DixiD

25. 9. 2011 20:54
Re: Pohlereichovi že patří poděkování ???

Také navštěvuji občas restauraci Imperial a musím, říci, že jsem vždy maximálně spokojená :O) Skvělé jídlo, naprosto skvělá obsluha a čisté toalety. Na rozdíl od spousty ostatních restaurací v Praze, kde mám často pocit, že personál pouze obtěžuji....jako například ve známe Café Slavia....naprostá tragédie. Špína, neuklizené stoly po předchozích hostech, arogance číšníků...prostě šok !!!!

1 0
možnosti
AN

TondaN

25. 9. 2011 20:40
taky jsem se díval

na to grilování.byl jsem mile překvapen,vystupováním a hlavně tím,že to má pan polreich" v ruce"..poučil jsem se!!:-):-)R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2061x
Baví mě být každý den v pohybu, fyzickém i duševním. Obohacovat druhé a být obohacována.

Seznam rubrik