Diskuse
Pohlreichův papoušek
Děkujeme za pochopení.
pgjed
Pohreich je sprostý a neurvalý hulvát!
Možná dobrý kuchař, ale sprostý a neurvalý hulvát, který si myslí, jak není originální. Vedle asi spousty špatných špinavých restaurací, vařících nechutné blufy, je spousta parádních napucovaných domáckých s vynikající kuchyní a přijatelnými cenami. U nás znám několik takových. Myslím, že u nás jsou proti pajzlům v drtivé převaze.
Jak se pajzlů zbavit? NO TO MUSÍ LENOŠI Z ČOI A Z HYGIENY ZVEDNOUR ZADKY A ZAČÍT PRACOVAT V TERÉNU! A Pajzly nemilosrdně pozavírat. Hospod je dost, když ty špatné skončí, jenom to prospěje věci.
veskawesi
sprosty a neurvaly mozna ano
ale take zkuseny, schopny vyborne varit, ridit podnik, ridit personal, mit vlastni televizni porad a schopny domluvit se s kazdym, kdo aspon neco v hlave.
na druhou stranu znam spoustu slusnych decentnich lidi, kteri jsou takovi blbci a takneschopni, ze by clovek pohledal.
a myslim, ze zdenda si na universitniho profesora nehraje. vi jakej je a kam patri. to u nas mnoha lidem take chybi
Maryša Šárecká
Uf,
rozvířila jste vášně, protože:
(některé) české restaurace jsou děs a hrůza podobně jako restaurace kdekoliv v Evropě. Zrovna tak v Česku, i kdekoliv v Evropě najdete restaurace, které jsou vašemu vkusu milé.
O tom, zda je hospoda dobrá, nerozhoduje to, jak mají dlouhý jídelní lístek a krátký vinný lístek - rozhoduje ochota hostů přijít znovu a rozhodují chutě a zvyklosti hostů, kteří se vracejí. Chutě a zvyklosti....proto kromě Pohlreicha je i Babica a řada dalších kuchařů i matlalů.
trudoch
Dámo, když máte hlad a jdete ten problém řešit do restaurace
tak nechtějte po personálu věci, které nejsou v ceně. Jestli potřebujete obdiv a úctu, tak se obraťte na agenturu provozující služby gigolů a ti vám tu scénku sehrají podle přání. Sorry, u nás se jen najíte. Vděk za obchod nečekejte, my děkujeme jen lidem, kteří u nás, třeba při oslavě utratí aspoň 30.000.- korun. Vaše ušmudlané kilo nepokryje ani teplou vodu na nádobí, umytí rukou a vyprání ubrusu, který zakydáte.
K_o_f_i
Re: Dámo, když máte hlad a jdete ten problém řešit do restaurace
Krásný příklad toho, proč u nás spousta restaurací skutečně stojí za prd.
OhMyGolly
karma!
i za ten předchozí blog. Lidi tady nejsou zvyklí kvalitně jíst. A je to vidět i v obchodech, kde ve srovnání se zahraničím není zboží takové kvality (pak se nemůžeme divit, že třeba Coca Cola tady chutná jinak). Pohlreich je fajn a umí. A narozdíl od většiny Vašich kritiků i něco dokázal
Widmar
Re: karma! .....Za tu cenovou kalamitu ??
Já jsem si to v Pohlreichově Imperialu poznamenal - snídaně / pečivo,máslo,čaj - 149 kč./ Džem navíc - 38 kč. Polévka- kuřecí vývar - 88 kč. Dobrou chuť ! A neodpovídejte mě, proboha, že když na to nemám, ať k němu nechodím. V televizi mistruje o lidových jídlech a u sebe satanášsky předražuje .
Widmar
Pohlereichovi že patří poděkování ???
Navštívil jsem jeho pražský podnik a všechny Vás varuju ! Na talíři minimum, cena nehorázná a chuť nevýrazná, bez jakékoliv klasiky, či originality. Na obrazovce je Mistr veleknězem, ale v praxi velké zklamání !
DixiD
Re: Pohlereichovi že patří poděkování ???
Také navštěvuji občas restauraci Imperial a musím, říci, že jsem vždy maximálně spokojená :O) Skvělé jídlo, naprosto skvělá obsluha a čisté toalety. Na rozdíl od spousty ostatních restaurací v Praze, kde mám často pocit, že personál pouze obtěžuji....jako například ve známe Café Slavia....naprostá tragédie. Špína, neuklizené stoly po předchozích hostech, arogance číšníků...prostě šok !!!!
TondaN
taky jsem se díval
na to grilování.byl jsem mile překvapen,vystupováním a hlavně tím,že to má pan polreich" v ruce"..poučil jsem se!!
- Počet článků 126
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2061x