Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FB

nejchytrejsi

2. 3. 2011 19:04
karlik

Karel je naproto normalni, vetsina panu de po sichte domu to jenom bruce willis zachrani letadlo plny prezidentu cestou z officu do delvity.Jinak peknej pribeh.

0 0
možnosti
JN

Yesname

2. 3. 2011 10:45
Cože?!?

Vy jste mu vlezla do osobních věcí a prohrabávala se v nich?!? Jenom kvůli tomu, že Vám něco nakukala cikánka?!? Zasloužíte si, aby Vás pustil k vodě kvůli ošklivé čarodějnici s bradavicí na nose.

0 0
možnosti
A

A/D

2. 3. 2011 10:09
ještě je čas se v tom neutopit...

Bylo to myšleno vážně, nebo jako parodie na ekonomickou aktivitu cikánek? Nicméně jestli to bylo myšleno vážně, dám Vám dobrou radu. NECHTO TOHO SLÍDĚNÍ DOKUD JE ČAS. Co se logiky týče, věrnost má jednu zásadní nevýhodu-věrnost se nedá dokázat. Dokázat se dá jen nevěra. Nikdy nemůžete tím pádem vědět, jestli je manžel věrný či není. NIKDY nemůžete z principu věci získat důkaz, který jeho věrnost prokáže. Každý vztah stojí a padá na vzájemné důvěře. Pokud se důvěra vytratí, vztah se rozpadne....  Chcete aby se to stalo?

0 0
možnosti
JN

Janhura

2. 3. 2011 9:11
Onehdá mne zastavila cikánka, že mám upřímné oči

možná ta stejná - mladší, docela hezká. Už nevím co mi věštila, celou tu dobu jsem se tomu smál, až mi tekly slzy.

Za nějaký čas jsem ji potkal a tak jsem se k ní přihrnul, že má krásné oči a že jí budu věštit - to bylo překvapení!  ;-D

0 0
možnosti