Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Dobře napsané, karma.R^

1 0
možnosti
MN

zda se ze nase media krome Zemana, Putina a Ruska nemaji temata. Chovaji se nenavistne stejne jako mnozi, kteri v diskusich dehonestuji Zemana jen z neznalosti veci nebo zmanipulovanych, ci vytrzenych vet z kontextu. Media si vsimaji kdyz bude nekde pet odpurcu Zemana s kartickama v ruce, to, ze se konaji demonstrace v Nemecku, ze se protestuje pred Americkou ambasadou, ze na vychode Ukrajiny umiraji civiliste a male deti odvazeji zranene operovat do Moskvy, ze UA strili do nemocnic, ze lze o tom, ze do autobusu se trefily povstalci raketou grad, ale pravdou je, ze autobus najel na minu, ktera se vymrstila a rozmetala do okoli ocelove kulicky a kovove strepiny ktere zabily dvanact lidi .. o tom media nepisi.

Dekuji vam za clanek - karma!

2 0
možnosti
NM

...marně  tu vyhlížím ty moralisty kterým stačí jakékoliv slovo od prezidenta aby si mohli do něj kopnout...ale toto skvělé a psané slovo jim asi nevoní neb jsou tam popsány ty správné skutky které se nedají překroutit...ještě jednou ten článek vystihuje podstatu věci a jen škoda,že min.školství taky takto nejednal....

6 0
možnosti
Foto

Tak musím reagovat. Proč a to opravdu PROČ? Když nemám stejný názor, jako náš prezident, do něj hned kopu??Opravdu tomu nerozumím. Ba, co dím, mám prý i dokonce proamerické kydy. Takže a jednoduše s prezidentem stále nesouzním :-) Při debatách se svými známými, když jsem neměla stejný názor, nikdo mě neřekl, že do něj kopu. Maximálně se člověk za jeho názory musí stydět, za to jak se opilecky plácal apod. Přesto do něj nekopu. Nechápu  prostě, že si to jako prezident může dovolit. Rv

1 1
možnosti
Foto

Děkuji a velká karma.

3 0
možnosti
BK

Velice děkuji za váš článek. Je dobře, že zmiňujete fakt, jak se znova vědomě překrucuje prezidentova řeč a záměrně se vše postaví v úplně jiném světle- za účelem systematicky prezidenta dehonestovat a docílit jeho likvidaci. Je to záměrná štvavá kampaň. S vaším pohledem na svět handicapovaných lidí také naprosto souhlasímR^.

8 0
možnosti

Celé to to tažení proti Zemanovi mi připomíná pohádku Zničit krtka.

1 1
možnosti
JC

Doporučuji také úterní glosy pana MUDr. Macka: http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=29432, který se o tomto problému též zmiňuje.

2 0
možnosti
BM

Nezlobte se paní autorko, ale půlroční pobyt na rehabilitačním oddělení není tak velká zkušenost. Zřejmě jste se tam setkala s lidmi, kteří byli většinou po úratech či nemoci. To znamená tzv. čerství, kteří se svým handicapem teprve museli vyrovnávat. Těm samozřejmě bylo lépe mezi podobně postiženými. Avšak mnozí z nich se dříve či později opět svým způsobem začleňují či začlení do společnosti. Vemte si například skvělého herce pana Potměšila, či nedávno zemřelého "cimrmana" pana Kašpara. Ti by měli žít podle Vás jenom mezi podobně handicapovanými?

Pan prezident jasně myslel ty, kteří skutečně nelze začlenit do společenství ostatních (těžce mentálně či smyslově postižené apod.), avšak jako vždy to plácnul blbě...

3 4
možnosti
JC

Nepřekrucujte. A Vámi zvolené příklady jsou špatné.

Pan president odpovídal na dotaz ohledně rušení speciálních škol. (Rušení speciálních škol dlouhodobě prosazuje parta velmi podivných lidí.) A pan president se proti tomu postavil a prohlásil, že směšování zdravých a handicapovaných dětí je špatné a škodlivé pro obě skupiny, neboť to pro jejich vzdělání a někdy i pro psychiku není dobré. A pan president v tom měl naprostou pravdu.

Já mám i zdravé dítě, i jedno handicapované. A máme tedy značné osobní poznatky z různých typů škol a také značné znalosti od dalších rodičů s podobnými problémy. A na základě těchto poznatků a zkušeností jsem panu presidentovi vděčen, že se proti rušení speciálních škol postavil. Speciální školy jsou dobrodiní. Je to projev humanity společnosti, která na to má. Díky speciálním školám se dostává slušného vzdělání i dětem, které v normální škole mezi zdravými dětmi na vzdělání prostě nemají šanci.

9 0
možnosti
AS

A28d14a95m 29S78t96a14v57a

20. 1. 2015 9:24

Autorko, blahopřeji Vám k Vaší pozornosti.

3 0
možnosti
MM

Když už jste citovala otázku na pana prezidenta, měla byste uvést i jeho celou odpověď.

1 0
možnosti