Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

FiS95

9. 4. 2012 17:15
To je síla. Kdyby spadla, mohla si klidně vytrhat stehy.

0 0
možnosti
LJ

laura jones

8. 4. 2012 19:12
Tak to je síla,

až je mi z toho smutno. Pozdravujte kámošku, že jí přeju brzké uzdravení, a ať tam z té šílené nemocnice co nejdříve vypadne, hůř jí snad už nikde jinde být nemůže!

1 0
možnosti
EK

Y.N

8. 4. 2012 20:08
Re: Tak to je síla,

Je to síla a voni se diví, že se votravní  pacoši - vohnouti ještě stěžují;-€[>-]

0 0
možnosti
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

8. 4. 2012 17:58
Chybí tu jediné.

JMENOVAT NEMOCNICI, JMENOVAT ODDELENI, JSMENOVAT  JMENOVAT JMENOVAT.

4 0
možnosti

giovanninero

9. 4. 2012 22:16
Re: Chybí tu jediné.

Přesně tak. Jmenovat.

A případně jmenovat i nemocnice, kde se pacient setkal s opakem - kde to chodilo jak mělo. Já byl před rokem operován na Chirurgické klinice Fakultní nemocnice Hradec Králové a měl jsem pocit, že jsem se ocitnul v perfektně fungujícím stroji, ale s lidskou t váří (spíše tvářemi, ale nesmírně ochotnými, a bez jakéhokoli šustění bankovek). Budete-li muset na operaci, snažte se tam dostat, vřele doporučuji.R^

1 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

8. 4. 2012 17:54
Tak to musela být nějaká nemocnice pro vyvolené

To u nás v Jablonci mě sestra okamžitě poučila o mých právech, po probrání z kóma a to, že hlavně za všechno musím jen děkovat a jiné právo nemám. Pak přišel primář a poučil mě, že jestli se mnou budou potíže, má přátele u soudu a dá mně sebrat svéprávnost a dá mě přivázat k posteli. Pak mně oznámil, že jsem líná a tak nemá cenu se mnou dělat rehabilitaci, protože stejně už nikdy chodit po svých nebudu. Vtip jeho ošetřujíciho lékaře jsem dodnes nepochopila, prý si mám poslat pro Viagru. Potom mě přemístili na LDN a přidělili k lékařce, která neuměla česky a já zase bulharsky. Naštěstí ošetřující personál reagoval hbitě na šustění bankovek a tak se tam život stal snesitelným. Má solventnost se rozšířila nemocnicí bleskem a tak už ani o rehabilitační pracovníky nebyla nouze. Po třech měsících se mě podařilo zorganizovat útěk. Dnes už chodím i bez berlí a s radostí svůj příběh vyprávím a ať se primář Jorg neodvažuje kandidovat, nebo příjde chvíle odplaty.

0 0
možnosti
C

Camino.

8. 4. 2012 18:44
Re: Tak to musela být nějaká nemocnice pro vyvolené

....to mu prosim Vas, soudruzko Urbancova nedelejte, on Vas zrejme zna z idnesu a tak Vam to chtel opeprit:-P

0 0
možnosti