Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Také tam nakupuji pravidelně,naprostý souhlas s Vámi.

0 0
možnosti
JS

Stejnou zkušenost můžete udělat i v Německu nebo v Rakousku... Mnoho Čechů jezdí nakupovat do Německa, protože tam nakoupí kvalitnější a přitom levnější zboží, než v Čechách. Jsou tam stejné značky, stejné obaly, ale kvalita je často diametrálně vyšší.

Naše zemědělství i potravinářství je prakticky zlikvidováno a stali jsme se trhem pro náhražkové a různě ošizené potraviny z celé Evropy. Mně se tedy rozhodně nelíbí situace, že když si chci koupit kvalitní jídlo, tak musím jet do zahraničí. Takže pro mne je podstatné, jestli se polské šmejdy vyskytují na našich pultech a ne v Polsku.

1 0
možnosti
JL

To je jasná Karma! Vím o čem píšete.

:-)R^

0 0
možnosti
DK

Karma a souhlas....žiji v příhraničí a Poláci prodávají i u nás. Ráda si zaběhnu pro jejich rajčata, nové brambory, jahody v košíku...a víte proč? Nemají nikde nálepku Maroko, Egypt a vše m opět chuť...tak v okolí strádá TESCO a ALBERT. Víte jak projil ministr kvůli soli a pak už byl klid. Myslím, že je to záměr, protože my tolik ovoce a zeleniny (asi i masa) nedokážeme vyrobit...a Polsko vždy mělo plno soukromých zemědělců a světe div, zemědělci neplatí sociální pojištění, které za ně platí stát....V

3 0
možnosti
OP

Měli jsme dostatek zeleniny, ovoce i brambor. Pivovary pláčou nad nekvalitním sledem-sladový ječmen se pěstoval po cukrovce. Kde jsou lány naší cukrovky, kde jsou naše cukrovary? Buďme upřímní-v prd..eli. Poláků je 3x víc, uměli si vyjednat jiné podmínky v EU. Zkuste si lidi vzpomenout na vládu ČSSD, na přísné podmínky prý z EU, kdy řezníci museli mít špalky z nerezu, všude bezdotykové baterie atd. V restauracích složité protokoly o manipulaci s masem-na každý stejk byly 4 kolonky.Takže naše mlékárna třeba investovala 5 miliónů do modernizace, aby získala razítko a do 2 let zkrachovala. Ty vynaložené finance třeba na nerezové trubky, protože sklo bylo málo hygienické, se nedohnaly.S Poláky je to stejné jako s Číňany-ti taky nevyrábějí jen šmejdy. Jde o to, co český zákazník chce a je ochotný koupit. Líbila je nám krásná italská jablka, jak přes kopírák, bez poskvrnky. Zpočátku dokonce levnější než česká? Tak teď si ty 8* stříkané amarouny kupme za 40 Kč za kilo, když český sadař to zabalil. Máme co jsme chtěli.

0 0
možnosti
Foto

Paní autorko, velmi s vámi souhlasím. Jen se obávám, že lidem, kteří potřebují nepřítele, aby měli na koho svádět své různé neúspěchy a frustrace, to stejně nevysvětlíte a pustí se do vás.

2 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2061x
Baví mě být každý den v pohybu, fyzickém i duševním. Obohacovat druhé a být obohacována.

Seznam rubrik