Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

1300 členů Pedagogické komory - to by mezi nimi mohl být i ten učitel který si v době prezidentské kampaně údajně vymohl na celé třídě informace, koho budou volit rodiče žáků.

Ale určitě by taková profesní organizace měla alespoň vědět, na které pražské škole k neslýchanému porušení Zákona na ochranu os. údajů došlo a zda se rodiče i žáci dočkali za jednání nejmenovaného vyšinutého učitele omluvy od vedení nejmenované pražské školy.

Víte to?

0 0
možnosti
DR

Kdyby jen Bek, tak by to bylo přímo skvělé.

4 0
možnosti
AK

V čele státu stojí politici, kteří evidentně nerozumí resortům, za které by v normální zemi museli nést zodpovědnost. Nedovedu si představit, kdo tuto lavinu diletantismu napraví. Máme elitu, která ze všech sil každodenně usilovně dokazuje, že to nedokáže...

6 0
možnosti
PB

..... až budete stávkovat, nezapomeňte na pódium přizvat kantorku Mazancovou z Učitelské platformy,- coby hybnou sílu reforem ve školství!,- to je klasa, hlava otevřená,- ona když stávkuje, tak vlastně proti vládě nestávkuje, protože se jí současná vláda, včetně Beka, líbí!,- ..... brutálně tvrdej postoj!

4 0
možnosti
Foto

J98o12s20e41f 91B93á22r73t91a

29. 2. 2024 23:36

To samé, jako učitelka Mazancová (TOP09) předvedl pan Malý (ODS), když odjel s traktory ze stávky zemědělců.

3 0
možnosti
Foto

ODS už podruhé nepodržela ministerstvo školství pro sebe. Považuji to za velikou chybu.

Volila jsem ODS před tím, než Klaus junior i spolu s autorem tohoto článku v řele Pedagogické komory pomáhali ve Sněmovně prosadit poměrně příčetné zákony. Teď ODS evidentně nemá nikoho, kdo by školství opravdu rozuměl.

Ministři za STAN jsou neštěstí.

6 0
možnosti
AK

Kdyby měl skončit jen Bek.

Největší hrůzy jsou - podle mne - Válek a Černochová.

Ale když to tak v duchu přehlédnu, tak i Stanjura, Rakušan...

A vlastně i ostatní včetně Fialy.

9 0
možnosti