Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lajika

14. 11. 2011 16:11
"ztrapnit se umí ženské

i mužské pohlaví"... nejen pohlaví....

0 0
možnosti

standysman

14. 11. 2011 15:07
Nechápu místní diskutéry

Pokud miluju svoji ženu případně i děti, které vozí a vím, jak to na silnicích vypadá a i to, že většina žen, občas udělá nějakou tu chybku. Tak jí přece nekoupím fábii. Za prvé to auto je malé na nějaké dětičky, kočárky apod. Za druhé by občasné nájezdy na obrubník, nevyhnutí se díry na silnici, parkovací manévry to auto moc dlouho nevydrželo. Nemusí jít vždycky o chybu ženy řidičky, může jí prostě někdo nedat přednost nebo na náledí dostat smyk, tak je snad normální, že pokud mám rád svoji ženu, děti, udělám pro jejich bezpečnost a pohodlí první poslední. takže SUV není od věci. Kdo to vidí jinak, tak asi nemá ženu kterou miluje a na které jí záleží. Většina chlapů, které znám koupili manželce větší, drazší auto než mají sami, protože to je prvořadější. Chlap který si koupí Q7 a ženě s dětma fabii mi přijde trochu divnej. Samozřejmě né vždy to finančně jde udělat, ale pokud by peníze nebyly problém, myslím si, že většina chlapů by manželkám koupili pořádný bezpečný auto.

2 0
možnosti

lajika

14. 11. 2011 16:13
Re: Nechápu místní diskutéry

"většina chlapů, které znám, koupili manželce větší a dražší auto než mají sami..." Tak to já znám i chlapy, kteří se s manželkou dělí o jedno auto, představte si!

1 0
možnosti

Bouše

14. 11. 2011 14:33
Kdo nazve své auto "miláčkem", ten u mě skončil ...

:-P

0 0
možnosti

t.varga

14. 11. 2011 10:46
dobrý den

líbí se mi jak tady stíráte kohosi kdo jezdí v podobným autě jako vy. třeba jen neměl svůj den

0 0
možnosti

chadi

14. 11. 2011 14:19
Re: dobrý den

Podle mě možná neměla den autorka :).

Od té paní na přepážce byly ty řeči možná jen empatie, možná zná svoje auto až moc dobře, ale je příliš chytrá na to, aby ztrapňovala své klienty.

Autorka sice moralizuje nad tím, jak chlapi v autě frajeří, ale samozřejmě nezapomíná zdůraznit, že sama je dobrá řidička, zná svoje auto a ještě má nad ostatními jakýsi morální náskok, protože je tak skromná ;-D;-D;-D. Nemyslím to zle, ale tohle na mě z toho článku přímo křičí ;-)

1 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

14. 11. 2011 10:11
jo, něco na tom je

i když mě ženy s SUV, v kterém se před školkou neumí pořádně ani otočit, natož ho zaparkovat mezi auta při okraji vozovky....taky vcelku baví (čest výjimkám). Ten ford Ká....pokud by měl parkovací senzory a nechaly by si přidělat dodatečný gumový nárazník na předek i zadek....by byl pro některé vcelku akorát. :-) Ale proti gustu......

Patřím mezi nezávodící samce se solidním časem dojezdu díky plynulosti a oblibě různých zkratek (v zimě někdy "smrtící záliba");-)

0 0
možnosti

machinist.

14. 11. 2011 9:33
OMG

sem se budu chodit zasmát :))))

0 0
možnosti

lomihnát.

14. 11. 2011 9:24
Takže, rozdíl je vlastně jen ve znalosti počtu děr,

kudy se "něco" leje ....

Mimochodem, mám taky dvou, tří, tříapůl -tunové miláčky. Traktory. na pole. Ale po silnici jezdím docela obyčejnou 900 kilovou plechovkou.

Vy za tím autem taháte nějaký přívěs, nebo na tom máte sněhovou radlici?

0 0
možnosti

Sabajka

14. 11. 2011 10:03
Re: Takže, rozdíl je vlastně jen ve znalosti počtu děr,

"Netahám" za ním vůbec nic. Jen si myslím, že k drobné ženě patří pořádné auto ;-D Každopádně miluji čtyřkolky a SUVy, což asi vypovídá o tom, proč mám skoro dvoutunové auto :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1675x
Jsem čím jsem, nejen díky mým přátelům, ale též informacím, které z okolí získávám. Jsem člověk, kterého svět baví. Člověk, který bez kontaktu s jinými neumí žít. Osobnost, která si váží lidí, kteří píší. Jmenuji se Sabina Sarkisovová ("Sabajka") a jsem vděčná za to, co jsem. Jsem sama sebou.