Diskuse

Muži

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

norayellow

17. 6. 2010 17:55
Reseni

neni tak slozite. Je dobre ze vite ze si dvere dokazete otevrit sama, auto do servisu zavest sama, hrebik pribit sama a o penize se postarat sama. Dovolim si radu, nechte si to pro sebe a nepredvadejte ze jste tehle ukonu schopna. Budete se az sama divit, co se najednou objevi galantnich Princu kteri se o vas budou vzorne starat a budou se CHTIT o vas starat a budou to delat s radosti a laskou. Nechte muzum jejich roli ktera je jim prirodou dana. Budete spokojena a budete mit vice casu pro sebe. A radoby emancipovane kamaradky nechte krafat u kavy a rozebirat jaci jsou muzi. Vy uz budete mit jasno, ze muzum se nesmi brat jejich prostor.

0 0
možnosti

Sabajka

17. 6. 2010 17:58
Re: Reseni

Myslela jsem to trošku odlišně, než jste to podal - já mínila galantnost ve stylu úcty k ženě a ne ve stylu viditelného pomáhání :-)

.. a jinak jsem si vědoma toho, že pánům se nemá brát jejich prostor, ale též muži by si měli uvědomit, že by nám měli zase nechat ten náš:-)

0 0
možnosti

norayellow

17. 6. 2010 18:28
Re: Reseni

Ja jsem prosim zena:-). No, uctu si jeden musi zaslouzit. Ta se vynutit neda. Zena ktera se napr. rve do dveri v restauraci jako prvni stavi muze do negalantni pozice sama. Prikladu byste nasla stovky. Ja mela od muzu prostoru vzdycky dost, tedy prijde na to kolik prostoru a k cemu ho chcete vyuzit. To uz je ale na jine povidani a plati pochopitelne pro obe pohlavi.;-)

0 0
možnosti

Sabajka

17. 6. 2010 18:39
Re: Reseni

Omlouvám se za to, že jsem vás přiřadila k tomu mužskému osazenstvu :-)

0 0
možnosti

norayellow

18. 6. 2010 4:35
Re: Reseni

:-)Vubec nevadi. Ja v pristim zivote planuji se narodit jako chlap;-D Doufam ze mi to vyjde, byt zase babou by bylo k vzteku.

0 0
možnosti

Renatus Karmín

18. 6. 2010 11:05
Re: Reseni

Pěkně podáno. Je vidět, že se vyznáte. Určitě budete příjemná společnice. Jenom doplním, ale to Vy určitě víte, že muži to dělají úplně stejně. Tedy, že spoustu věcí umí a dělají, že ne, aby je nemuseli dělat.  A stejně tak spoustu věcí dělají jenom proto, že vědí, že to tomu druhému udělá radost, přestože jim samotným je to úplně fuk. Méně o tom mezi sebou kafrají, protože to o sobě vzájemně vědí, a tím pádem je logicky zcela zbytečné o tom mluvit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1675x
Jsem čím jsem, nejen díky mým přátelům, ale též informacím, které z okolí získávám. Jsem člověk, kterého svět baví. Člověk, který bez kontaktu s jinými neumí žít. Osobnost, která si váží lidí, kteří píší. Jmenuji se Sabina Sarkisovová ("Sabajka") a jsem vděčná za to, co jsem. Jsem sama sebou.