Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

dp11

27. 8. 2012 12:20
Proto si už léta platím asistenční službu,

pokud nezvládnou opravu namístě, což u spojky asi ne, odtáhnou auto do servisu a Vás vezmou ssebou, pořípadě zajistí odvoz taxíkem. A je po nervech. Nedávno jsem si poruch užila vrchovatě a tohle fakt zafungovalo.

0 0
možnosti
S

Shackall0

27. 8. 2012 9:54
Hezký článek

Nicméně mi tam chybí typ a ročník vozu. Pokud to je Felda nebo třeba stará Fiesta, zvládla jste to na jedničku s hvězdičkou. V případě Porsche 911 r.v. 1975 na vete by to ovšem nebyl nejlepší nápad...

1 0
možnosti
SS

Sabajka

28. 8. 2012 15:16
Re: Hezký článek

dp11: Asistenční službu ne :) Nemám ráda, když situaci neumím vyřešit sama - což telefonát, "Dobrý den, nejede mi auto, přijeďte, jsem tady" asi nevyřeší. Vím, jak se v tomhle k ženám přistupuje. Mám nemálo kamarádem, které ani neví, kam nalít olej, popřípadě, kde je brzdová kapalina, či jak se startuje auto za pomoci kabelů...a auto mají jen od toho, aby si do něj sedly a jely. Zapomínají, že s automobilem přichází i závazek ve formě starání se o auta a občasného zkontrolování, dofouknutí pneumatik nevyjímaje.A kdyby bylo nejhůř,pánové jsou galantní a ženě v nesnázích vždy pomohou, ne :)?

Shacall0: ročník 1995, a typ ponechejme v tajnosti, přeci jen nás po republice jezdí málo:) K autu na veteránských značkách bych si to nikdy nedovolila:) (mám spoustu přátel, které vlastní pravá "detroitská železa", takže vím, co a jak :

0 0
možnosti