Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

misaviki

10. 11. 2011 12:11
To jsem se lekla

Fuj to jsem se lekla, o čem váš článek bude. Když jsem byla malá, tak podle mojí babičky a mámy (a jejich sousedek) byla "pořádná ženská" babizna ve vytahaných teplákách, v zástěře, s odrostlou trvalou a 50 kg navíc, která neustále pracovala a zaměstnávala taky celou rodinu. Bídný vzhled byl důkazem toho, že na sebe nemá čas, tudíž je pracovitá a pořádná. Žádné citečky, kudrlinečky a blbostičky, jen tvrdá dřina a pragmatismus. Zastávali názor, že chlapa a psa je třeba nakrmit a vyhodit na dvůr a že musí mí plné břicho a prázdný pytlík - žena samozřejmě sex nepotřebuje (tento jejich postoj jsem pochopila až později). Každá pěkně ublečená a upravená žena u nás na vesnici byla "mondéna a rajda, která to má ráda a svádí chlapi. Tak jsem si myslela, že chcete zpět tyto pořádné ženy :-)

0 0
možnosti
SS

Sabajka

10. 11. 2011 15:40
Re: To jsem se lekla

Uf, to jste mi tedy dala :) Rozhodně takto jsem to nemyslela, je to lehce antisexuální :D Článek vznikl na základě toho, že se často oplácané ženy/slečny za sebe stydí, vzhledem k onomu trendu extrémní štíhlosti :) a dle mého soudu je to škoda...

0 0
možnosti
RR

machinist.

10. 11. 2011 11:35
:))) to je legrační, když chce oplácaná

nahradit společensky propagovaný trend štíhlých modelek jiným umělým trendem macatých pin-up girls navíc ze čtyřicátých let, dík nechci. Není nad krásnou štíhlou ženu s pěkným pevným tělem. Špeky ala MM nechte v minulosti.

0 0
možnosti
H

haluzap

10. 11. 2011 11:46
Re: :))) to je legrační, když chce oplácaná

ono prave neni stihla jako stihla... vyzabla, vyhubla modelka neni stihla. je to proste kostlivec. stihla v normalnim smyslu - to je v poradku. ale co si budem povidat, nekterejm zenskejm slusi byt lehce ducata. ale jak psal nekdo nize, pneumatiky nebrat.

0 0
možnosti
LV

baloun

10. 11. 2011 10:51
Žena

Žena musí být prostorově rozvržena

tak, aby bylo jasno, že je žena!

Pokud jí k popisu stačí jen dvě osy,

pak ať se titulem "ŽENA" nehonosí!

1 0
možnosti
K

kion333

10. 11. 2011 9:49
:-)

nevím co řešíte.Jste pohledná ženská, a nezdá se, že byste měla mindráky.

0 0
možnosti
M

martina111

10. 11. 2011 9:43

"Pořádný ženský" jsou v módě pořád, pokud teda nevydávají za sexy ženské tvary pneumatiku na břiše. ;-D

1 0
možnosti
DP

Daniel P.

10. 11. 2011 9:26
nemyslím, že je to o hubenosti

Hezká postava znamená, že prostě držíte pohromadě, nedělají se na vás faldy, nevisí vám břicho, zadek a ňadra, a rosolovitě se neklepete, kdykoli se pohnete. Pokud máte poměr pas - boky 7/10, je to sexy. Nebude z Vás asi modelka, protože nejste vhodný věšák na šaty, ale o to nejde.

Ta pin-up girl není otylá a nemá nadváhu. Obvykle mívá velmi vosí pas, a neplandá na ní přebytečný tuk. Elizabeth Taylorová, která měla rovněž velmi ženskou postavu, ženám doporučovala: nelezte na váhu, stoupněte si nahá před zrcadlo. Já bych dodal, vezměte si k tomu milence, partnera nebo manžela, nebo prostě chlapa, před kterým se nemáte problém ukázat nahá, aby zkorigoval případnou přehnanou sebekritiku. Anorektičky se třeba typicky nevidí reálně.

0 0
možnosti
DM

dvdmchl

10. 11. 2011 9:10
Jenže ty praštěné trendy si na sebe vymýšlej sami ženský,

chlapům je to v podstatě jedno. Nesledujte trendy a nebude je ani nikdo sledovat u vás, tedy z mužů ne. Ženský, mezi sebou, jsou vždy řekněme konfliktnější.

1 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1675x
Jsem čím jsem, nejen díky mým přátelům, ale též informacím, které z okolí získávám. Jsem člověk, kterého svět baví. Člověk, který bez kontaktu s jinými neumí žít. Osobnost, která si váží lidí, kteří píší. Jmenuji se Sabina Sarkisovová ("Sabajka") a jsem vděčná za to, co jsem. Jsem sama sebou.