Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není to škoda, že jen při kliknutí na nos? ;)

0 0
možnosti
Foto

Nedrbu. Po stranách hlavy udržuju porost na délce 3mm, na vrchu 6mm a vzadu mám pleš;-D. Ale mám vousy, sakra;-€;-D

1 0
možnosti
Foto

R^ Já myslím, že vešky ignorují sociální poměry a vybírají si prostě ty, kteří jim chutnají. Omdlévám v momentě, kdy si v žákovské dětí přečtu "Zkontrolujte dětem hlavy, ve škole se vyskytly vši.", což je celkem pravidelně. Stačí zmínka a už se drbu. Kupodivu se nám zatím vždy vyhnuly, z čehož jsem usoudila, že jim nechutnáme, protože především dcera je tvor velmi kontaktní a občas sice neodvšivuji rodinu, ale právě její kamarádky. ;-)

Jinak veš mimo hostitele přežívá až 48 hodin, tudíž se doporučuje odvšivit sebe (nejen prostředkem proti vším, ale důkladným ručním vybráním všech hnid) i kvartýr a na pár dní zmizet. Ale nejlépe pěšky, protože právě opěrky v autě bývají často důvodem toho, že se vší nedaří zbavit.

3 0
možnosti
Foto

Vidíte, Helen tak na opěrky ještě nedošlo, ty jsem neprala :-) Je dobře, že jim nechutnáte a jsou potvory mlsné. Až nás to zase postihne, budeme 48 hodin bydlet v garáži, třeba nás tam nenajdou. :-)

1 0
možnosti
JT

Kdyz jsem byval dite, tak zavsivene spoluzaky posilali ze skoly domu, coz bylo atraktivni, tak se vsi zacly prodavat. 5Kc/kus

1 0
možnosti
LM

To si také pamatuji. Každé pondělní ráno se nastoupilo do řady a paní učitelka projela vlasy. Komu se našly vešky, šel domů.

U nás ve třídě tehdy vešky nebyly, škola byla v tzv. "dobré" čtvrti, ale moje pozdější spolužačky na střední ze žižkovských, vysočanských a smíchovských škol měly s veškami i přímé zkušenosti.

1 0
možnosti
LM

Vztah k veškám se proměnil. Podle mých zkušeností měl vši každý. Spíš jsou podivní jedinci, kteří vešky nikdy neměli, ti je zřejmě mají dosud ;-D.

Příslušníci jedné velice slušné, vzdělané a docela movité rodiny tvrdili, že se jich vešky netýkají, že dodržují hygienu. Pravidelně jsem odvšivovala svou dcerku kamarádící intenzivně s jejich dcerkou. Tvrdili to a soucitně na mne koukali do chvíle, než jedna potvůrka přeběhla přes čelo jejich batoleti. Pak zjistili, že vešky mají všichni, maminka, tatínek i starší dcerka.

0 0
možnosti
Foto

Tak to jsem divnej, já je fakt nikdy neměl8-o

1 0
možnosti
ZW

Hlavně to chce vyprat, nejlépe vyvařit, veškeré povlečením, polštáře, deky a podobné věci, které přichází do kontaktu s hlavou. Ony bestie vydrží hrozně dlouho ve stavu vajíček, tedy hnid a pak se zase někoho chytí. Pucovat hlavu, když jsou v bytě, nemá skoro smysl.

1 0
možnosti
Foto

J95a65n82a 46M43a79j70o44v43á

18. 2. 2016 17:32

Ne zas tak dlouho, mimo hostitele 48 hodin.

0 0
možnosti
Foto

Někdo používá psí spreje na blechy. Dost humus, ale prý aspoň funguje. Ségry před časem vyhlásily, že jestli je mamka přinese, stěhuje se...

1 0
možnosti
Foto

Ještě může být ve hře antibleší obojek...;-D

0 0
možnosti
Foto

J39a39n76a 30M56a90j31o28v78á

17. 2. 2016 21:29

Jaj, tohle u nás už skoro dva roky nebylo. ̈

Omlouvám se.

Končím.

Jdu to bušit někam na dřevo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4311x
Moderátorka, redaktorka a dabérka na volné noze. Taky máma čtyř nádherných dcer a šťastná milující a milovaná žena svého muže. Mám ráda lidi. Je úplně jedno jaké národnosti. Povinná výbava pro všechny: mozek a srdce. Od roku 1996 jsem aktivně působila v

TV Dakr Most, Rádio Kiss 98 Praha, ČRo Region, Oldies Rádio Praha a ČRo Regina Praha.

Dobrý anděl  https://www.dobryandel.cz/profil-dobreho-andela/?da=Qmi0b

audio kniha Ann Petersové Cheri - zázrak z ulice, Gutta z Bubnu

e-book Přiměřeně laskavé příběhy, Deset tváří ženy Sherry Rose, Moje puberta na draka, Pohádky z naší zahrádky

Knihy: Moje dětství na draka, Moje puberta na draka, Deset tváří ženy Sherry Rose, Pohádky z naší zahrádky, Přiměřeně laskavé příběhy

Můj web: http://www.sarka-rosova-vanova.cz

 

Seznam rubrik