Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkné!

Já mám naopak pocit, že se mi to stát může, ačkoli dosud nestalo. Vždy se snažím parkovat tak, aby v blízkosti nebyl žádný kanál, protože mám nutkavý pocit, že v opačném případě tam ty klíče skončí. Ještě nutkavější je to u výtahové šachty ;-)

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas Helenko a díky za prozřetelnost, je to opravdu trauma, když to člověk prožije. A všude není tak hodný Mirek :-)

1 0
možnosti
Foto

Před jedním motorestem jsem byl svědkem podobné situace, které bych jinak asi sotva uvěřil. Pán s mobilem na uchu přichází ke svému autu a sahá do kapsy pro klíček. Ten mu však vyklouzne z ruky a propadne se mříží do kanálu. Na té mříži však stojí i přední kolo jeho auta. Pán tedy poprosí pár chlapů a těm se po chvíli podaří posunout auto tak, aby jeho kolo už nestálo na mříži kanálu. Potom si někde v motorestu sehnal krumpáč a tím sundal mříž z kanálu. Pak s baterkou v ruce vlezl do kanálu - bylo to hluboké přes dva metry. Nakonec vylezl ven s klíčkem, zakryl kanál, vrátil krumpáč a odjel. Byl tedy docela šikovný a ani se přitom moc neumazal. :-)

1 0
možnosti
Foto

Tak to je přímo famózní přístup a zážitek Vlastimile, škoda, že jsem tam nebyla, další námět na povídku ;-) Kdyby to člověk nezažil, snad neuvěří, viďte.

0 0
možnosti
PL

Pěkně napsané R^

Už nějaký ten pátek si také nemyslím, že se to mě nemůže stát a v případě, že zaparkuji u kanálu, tak jej velkou oklikou obcházím, přičemž si klíče předtím z kapsy nevyndavám.

1 0
možnosti
Foto

To je rozumný přístup Pavle! A jinak... moc děkuji;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4311x
Moderátorka, redaktorka a dabérka na volné noze. Taky máma čtyř nádherných dcer a šťastná milující a milovaná žena svého muže. Mám ráda lidi. Je úplně jedno jaké národnosti. Povinná výbava pro všechny: mozek a srdce. Od roku 1996 jsem aktivně působila v

TV Dakr Most, Rádio Kiss 98 Praha, ČRo Region, Oldies Rádio Praha a ČRo Regina Praha.

Dobrý anděl  https://www.dobryandel.cz/profil-dobreho-andela/?da=Qmi0b

audio kniha Ann Petersové Cheri - zázrak z ulice, Gutta z Bubnu

e-book Přiměřeně laskavé příběhy, Deset tváří ženy Sherry Rose, Moje puberta na draka, Pohádky z naší zahrádky

Knihy: Moje dětství na draka, Moje puberta na draka, Deset tváří ženy Sherry Rose, Pohádky z naší zahrádky, Přiměřeně laskavé příběhy

Můj web: http://www.sarka-rosova-vanova.cz

 

Seznam rubrik