Z deníku "vyvrženého vorvaně", aneb..

"Vylez už ven!"  V příštím životě chci být kočkou (délka březosti cca 2 měsíce). Taková kočka porodí, olíže,pár týdnů krmí a pak potomky vyšle do světa (posílat pohledy netřeba).

Anebo křečice (délka březosti 18-20 dní, fantazie!!)

 Ne, nebudu se rouhat, jinak budu v příštím životě slonice (22 měsíců).

  Přírodo, přírodo, proč tak dlouho musí být ženská přenosnou nádobou pro vzniklý genetický materiál?

Nebaví mě to, jako všechno, co trvá příliš dlouho.

 Tak si to pojďme shrnout:

 Kteří chytráci radí těhotným: "Hlavně co nejvíc spěte, dokud to jde?" Asi nikdy nebyli v 8-9měsíci, kdy se vzbudím pokaždé, když měním polohu spánku. Není divu, když každé přetočení z levého boku na pravý je jako, když tahají zapadlý tank z bažiny.

  Můžu se nechat titulovat: Paní docentko, ač nemám vysokou školu. Ale chybí mi kilo do centu. A vážně nevím, kde těch nabraných 15 kg na těle mám, přece není možné, že je všechno naintalované na břiše a uvnitř břicha. Můžu to svádět také na zadržování vody, zní to lépe, než-Jsem strašně rozežraná.

   Už teď rozmýšlím, jak logisticky vyřešit spaní v naší posteli. Zřejmě si budu muset vzít na pomoc "Bronštajnovu" metodu rozmístění pracovního stolu. Pes do B4, mimino do A3, mladší dcera do C2 a manžel si lehne tam ,kde zbyde místo.

  Ve fyzické aktivitě mě hravě předhoní i bábinka s kolečkovým opěradlem. Ta se nemusí po každých 100 metrech zastavit, prohnout se v zádech, zanadávat na bolest v kříži a nespravedlnost přírody (proč nejsem křečice?).

   Tak a jsem u konce. Co? Jaký sex? Už jste to někdy dělali s vorvaněm? Nic moc, že?

 Ale abych nekončila tak pesimisticky, jako sex v posledním měsíci těhotenství, mám pro vás, mí čtenáři, malou tipovačku.

   Kdo z vás trefí Jackpot (čili den porodu, nebo bude nejblíže), dostane malý dárek.

Malá nápověda: oficiální termín mám 2.7. 2013.

  

  

 

Autor: Šárka Andrlová | pátek 7.6.2013 10:47 | karma článku: 19,26 | přečteno: 1395x