Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

milmarma

4. 5. 2012 21:57
Ohnivě ostře napsané,

s kusem pravdy k tomu, ale ať už se strana jmenuje jakkoliv, já v nich pořád vidím jednotlivé kusy, do kterých ani zaboha nevidím8-o A lžou všechny strany.

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

4. 5. 2012 22:06
Re: Ohnivě ostře napsané,

ta formulace- ohnivě ostře- se mi od Tebe líbí;-) taky to tak cítím...:-)

0 0
možnosti
K

klavesnice1

3. 5. 2012 0:32
Paní autorko

... docela dlouho jsem si myslela, že jste chytrá, inteligentní mladá žena. Dne už začínám pochybovat I o to, že jste mladá ...RvRvRv

3 0
možnosti
SAK

slusna a kulhankova

3. 5. 2012 1:01
Re: Paní autorko

Huš, huš, vadná klávesnice Rv

3 0
možnosti
FF

fioman

2. 5. 2012 15:45
Velká škoda, Šárko!

Velká škoda, že nepíšeš politické blogy častěji, Šárko! R^ F.F.

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

2. 5. 2012 18:59
Re: Velká škoda, Šárko!

od politického blogu blogu bych očekávala politický rozbor a to nejlépe z nějakého neotřelého pohledu.

Tohle je jen plivání po lidech majících "nevhodný" politický názor.

7 0
možnosti
FH

Bouše

2. 5. 2012 15:28
Právo volit stranu, jež je legální součástí politické scény

nelze pochopitelně nikomu brát. Pes je ovšem zakopán jinde. KSČM měla být po sametové revoluci zakázaná stejně, jako NSDAP v poválečném Německu. To že KSČM doposud existuje, navíc jako parlamentní strana, poškozuje dlouhodobě náš polistopadový vývoj. Nebýt komančů v parlamentu, mohly být mnohem stabilnější vlády, protože KSČM trvale blokuje 10-15% poslaneckých mandátů, které nemohou být součástí žádné koalice, protože žádná z ostatních politických stran (právem) nepovažuje KSČM za demokratickou stranu. Prostě - Absurdistán. :-/

0 0
možnosti
VS

Astaroth

2. 5. 2012 15:41
Re: Právo volit stranu, jež je legální součástí politické scény

To je sice mozne, ale snaha o ucelovy zakaz KSC 22 let po prevratu, kdyz az pro neschopnost ostatnich zacne nabirat hlasy je spatna.

5 0
možnosti
PK

slavie_forever

2. 5. 2012 15:11
Pravo na názor....

Vážená dámo,

už název Vašeho článku dává najevo jakou máte představu o demokracii....sebrat volební právo lidem, kteří chtejí volit komunisty....je to zábavné, ale přesně toto dělali právě komunisti, že potlačovali jiné názory.....

HISTORIA MAGISTRA VITAE..chce to otevřít oči a učebnice dějepisu. Ani otevřená mysl není na škodu, pak by jste se možná zdržela velmi zbrklých závěrů....

Jsem si vědom toho co byli komunisté zač, ale také mám denodenně na očích ve zprávách, v novinách, v televizi "výsledky" práce naší pravicové elity. takže jsem asi jeden z těch, kterým by jste to hlasovací právo měla odebrat...jsem si jistým pouze jedním-v příštích volbách budu volit KRIMINÁLNÍKY, LHÁŘE, ZLODĚJE a....KOMUNISTI, žel dosud nejsem rozhodnut v jaké straně a zda skutečně nakonec nedám přednost tomu, že zatímco rádoyby pravicové strany mění názory několikrát denně, tak tito "čistokrevní" komunisté jsou alespoň čitelní a v názorech neměnní...

6 0
možnosti
FH

Bouše

2. 5. 2012 15:17
Re: Pravo na názor....

Taková čitelnost a názorová neměnnost stojí za h...., dodal by hostinský Palivec. :-P

0 0
možnosti
JP

slatiňanský

2. 5. 2012 13:49
Komouši

Ale jaký je dnes rozdíl mezi KSČM a ČSSD? Komouši v totalitním slova smyslu uvolnili místo hlasatelům tzv. sociálního státu a podobných státem neufinancovatelných akcí. A výsledkem je zadlužení, z toho pramenící reformní snahy této vlády a tzv. "nespokojenost obyčejných lidí", což může vést ke znovuzvolení ČSSD a cestě do řeckého pekla. Proto bych byl o něco ráznější než Vy a volební právo ponechal pouze těm, kteří nejsou závislí na sociálních dávkách od státu.

0 0
možnosti
K

kaktusak

2. 5. 2012 21:22
Re: Komouši

Kdo chce ufinancovatelné akce, málo lidí závislých na sociálních dávkách, nízké daně a nízký státní dluh, měl by volit komunisty.

1 0
možnosti
ZS

škovras

2. 5. 2012 10:20
Vážená paní,

zkuste si přečíst dnešní článek o poslancích (a taky se zamyslet), kteří už mají ve sněmovně posilovnu, bar a teď chtějí modlitebnu. Možná pochopíte, proč jsou lidi naštvaní. Politici mají plnou pusu šetření (na sobě tedy ne,),  ale pro sebe si dokáží vymyslet kdeco. Když odhlédnu od toho, že do svého zaměstnání vůbec nemusejí docházet, a když už tam dorazí, tak si čtou noviny a dělají na ntb, který jsme jim všichni zaplatili, nevěnují se své práci, za kterou jsou výtečně placeni, myslím, že vzhledem ke svým figurám ani posilovnu nenavštěvují (ten bar určitě jo), bylo by to další zbytečné zařízení. Neznám žádnou fabriku, kde by si dělník mohl odskočit od pásu do kaple se uklidnit.

5 0
možnosti
C

Camino.

2. 5. 2012 10:47
Re: Vážená paní,

Skovrasi, dnes mate tu kliku, ze se dozvite o kazdem vse. Za komancu....tezko. Vite, kdo mel vily na Hamru na Jezere a jinych mistech? Vite jak zili ti nahore? Mohl byste tehdy protestovat?

Co se tyce tech modliteben, ty budou za chvili vsude, ale pro muslimy.

3 0
možnosti
Q

QQ.

2. 5. 2012 8:56
Mladobolsevicka

1. prvni co sokuje, ze tak mlada osoba svym myslenim jako kdyby vypadala z totalitniho krouzku  Mlady totalista, kdyz ma nekdo jiny nazor, odtsranit ho, sebrat mu volebni pravo - vy sama jste stalinistka - vase bolsevicke mysleni vas prozrazuje

2. problem vubec neni v tom, ze nekdo schopny a pracovity se ma dobre a vsichni mu zavidi. Pes je zakopan v tom, ze dobre se ma stale vic a vic lidi, kteri prave nepracuji, nikdy nepracovali a nikdy pracvat nebudou, ne... ani socialni davky neberou, spekulaci prelili miliardy na svuj ucet a dnes uz cele rodiny parazituji na praci jinych. Poznam celou radu lidi s majetkem od 10 milionu nahoru. Nikdo z nich nikdy neparcoval.

3. Uz davno je pryc doba, kdy stacilo vzdelani, jazyky a chut pracovat, nezamestanych je stale vic a to nejen V CR, ale vsude v Evrope, nesouvisi to s lenosti lidi, ale s tim, ze kapitalismus potrebuje armadu nezamstnanych, aby je mohl zdimat - za hrst ryze nebo pytlik mouky drina 12 hodin denne. Je to vlastne forma otroctvi.

10 0
možnosti
C

Camino.

2. 5. 2012 10:52
Re: Mladobolsevicka

Prominte, ale placate, napadate autorku z bolsevictvi...vtipne, nebo vlastne divne, ja tam neziju a presto jsem v clanku zadne rude tendence autorciny nezaznamenala. Je to pouze kritika lidi, kteri stale na neco remcaji. Nemaji chudaci co do ust a pokud ano, tak jim nekdo vnucuje neco priserne kvality, bydli pod mostem a prispevky sem pisi v myslenkach, nebo snad jejich duch?

3 0
možnosti
PZ

PeTaX

2. 5. 2012 8:27
I kdyby o to volební právo přišli,

ten způsob myšlení jim z hlavy nevygumujete.

0 0
možnosti
K

kaktusak

2. 5. 2012 21:22
Re: I kdyby o to volební právo přišli,

Ne, nevygumujete.

1 0
možnosti

rezjir rezjir

2. 5. 2012 8:21
Mně se to jeví tak

že remcáte a nadáváte toliko vy. A vyhrožujete.

5 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 22,19
  • Průměrná čtenost 2863x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. právě vyšla!

Seznam rubrik