Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chtěl jsem Ti k tomu něco napsat, ale už jsem zapomněl, o čemže to blogisko vlastně bylo.

Tak Tě aspoň pozdravuju.

Přidal bych možná i pohlazení, ale teď si nějak nevybavuju, čí to je blog - kdyby to byl chlap, mohl bych si naběhnout (v lepším případě na pěst),

Tak snad jsem nezapomněl alespoň na karmu.

Jo, a ten Adenauer je pěknej hajzl, protože...

No nic.

1 0
možnosti
Foto

Posílám jedno pohlazení a pusu na tvář:-)

Tu karmu jdu zkontrolovat;-D

0 0
možnosti
Foto

R^Ty jo, já sem nějaká divně tvárná, v  tom sexu, jakože...:-) Když partner může pořád, nejsem vůbec proti,pak sem bez partnera pět let a taky se nevěšim kvůli sex výpadku, a když nemůže nový partner skoro vůbec, tak taky nejsem proti...Fakt divný...když tak nad sebou přemýšlím:-)...A ještě k tý masturbaci: čoveče, lepší tenisovej loket, než kapavka z bordelu( nebo jiná hnusná, hnusnější a nejhnusnější nemoc)..

3 0
možnosti
Foto

Ale nejste, tvárných je nás víc :-), sex je fajn, ale že bych se kvůli jeho nepřítomnosti šla zoufale věšet na ořech do zahrady, to fakt ne :-)

0 0
možnosti
Foto

Ten vtip na konci je strašlivej...;-D

0 0
možnosti
Foto

Zajímavý článek je zde: http://janryznar.blog.idnes.cz/c/394518/Krestanstvi-konci-Narazilo-na-svoji-vlastni-licomernost.html

Citát z blogu: " Papež Jan Pavel II. svatořečil italský či španělský  manželský pár. Jako základní prvek jejich cesty ke svatosti byl uveden fakt, že se na posledních 20 let zřekli sexuality.

Jan Pavel II. použil neuvěřitelné množství energie k prosazení katolického tvrzení, že použití kondomu je těžkým hříchem. Katoličtí manželé po jednom jediném použití kondomu jdou do pekla navěky."

Takže místo sexu, motlitby!

0 0
možnosti
MS

Na rozdíl od rozdurděné paní Čierné považuji článek za docela rozumný. :-) R^

0 0
možnosti
Foto

Uff..dík. Už jsem myslela, že je chyba v Matrixu:-)

2 0
možnosti
Foto

dámskými ikonkami se to tu jen hemží..:-).krouží naštvaný velrybák kolem velryby a vrčí...Grýnpís nás chrání, vlády dávají penize do čistoty vod, je zakázaný lov velryb, abychom se množily....a dámu...bolí hlava.:-)

7 0
možnosti
OU
FF

;-D..na každý pád je to parádní pohybová aktivita..

0 0
možnosti
Foto

R^No vidíš, že to šlo!;-D

0 0
možnosti

O čem to jako je? Že by se neměli ženit asexuálové, že pan Volko má stejné hodnoty jako vy, nebo se jen tak nudíte a nadrápala jste hromadu pitomostí?

0 3
možnosti
Foto

Všechno jste vyjmenovala, takže jste si vlastně odpověděla sama:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 24,56
  • Průměrná čtenost 5371x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik