Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ ...jojo, horké chvilky :-)

1 0
možnosti
Foto

přímo žhavé, Soňo.:-)

0 0
možnosti
JB

"Dobrodružství s Českými drahami"

Uvědomuje si autorka, že pomlouvá jednu společnost a její zaměstnance a přitom jela s úplně někým jiným? Je schopná od sebe rozeznat uniformy ČD a SŽ? Kdyby u ČD neměli líné právníky, nejspíš by ji některý zažaloval za poškození dobrého jména společnosti a nepomohla by jí ani ta na odiv dávaná tupost.

1 0
možnosti
Foto

M54a13r17t36i69n 88T73a59u76š

3. 10. 2021 20:52

Je moc milé, jak hezky a lidsky dovedete popsat strasti cestování, a svěřit se čtenářům s tak intimními detaily. Když mi jako puberťákovi ujel autobus, než přijel další, stihl jsem asi tři pivka. Vlak má výhodu, v autobusu musíte s prosíkem za řidičem. Když je to po několikáté, spolucestující se mění v nenávistné bestie, a vůbec se jim nedivím. Někdy není nejlepší být středem pozornosti. Díky, a příjemné cestování. Marty.:-)

2 0
možnosti
Foto

Zdravím a děkuji za komentář. Že je člověku špatně, není zas tak intimní informace, si myslím.:-)

A tři piva před jízdou busem, to jste dobrej střelec.;-D

0 0
možnosti

Tak máte aspoň zážitek... Jen si nejsem jist, zda je nutné dělat ze sebe takhle veřejně krůtičku. Rychlíky do Liberce už skutečně provozuje Arriva a ne ČD. A především nádraží v Pardubicích je už bezmála rok v brutální rekonstrukci, dvě nástupiště zbouraná a na Rosice a Chrudim jezdí NAD. Takže na žaludeční potíže (respektive vaši nenažranost) bych tu vaši dezorientovanost rozhodně nesváděl...

6 1
možnosti
Foto

Děkuji za milý příspěvek a těším se na vaše další návštěvy.

2 0
možnosti
VP

Naštěstí dnes nemusíme pěšky. Můj praprapra... chodil za svou nastávající z Velké nad Veličkou do Nivnice pěšky. Ovšem to byl rok 1785.

1 0
možnosti
Foto

Jj. A ti lidé netrpěli obezitou. Něco do sebe to mělo.:-)

0 0
možnosti
Foto

I12v57o 68C88i70l85i80c45h

1. 10. 2021 17:57

Koukám, že Ti to na titulku přejmenovali :-P I tak gratuluji R^

1 0
možnosti
Foto

Někdy se to stává, aby název víc upoutal.:-)Dík.

1 0
možnosti
Foto

No vidíš, a máš aspoň bezva téma na blog. A jsi na titulce :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Příště bych si takový cestování s žaludkem na vodě a sršáněm nad hlavou radši odpustila.;-D

Neříkám, že mě Titulka nepotěšila.:-)

0 0
možnosti
FN

Berte to s nadhledem. České dráhy, česká pošta, to je něco, co jinde nemají. využívám těchto služeb sebou přináší vzpomínky na socialismus.Zrovna nedávno jsem potřeboval jet přes celou republiku vlakem, vybral jsem si rychlik, na stanici koupil jízdenku do první třídy, a pro jistotu i mistenku. Problém nastal, kdyz jsem nastoupil, že jízdenka sice byla do 1.třídy, ale nebylo tam místo uvedené na mistence. To bylo ve třídě druhé.

1 0
možnosti
Foto

I ve vlaku z Třebové pobíhal zmatený pán a marně hledal své sedadlo, na které měl místenku. Co jsem zaslechla, tak prostě připojili úplně jiné vagóny, proto číslování nefungovalo.:-)

Já si kupuji místenku pouze do Pendolina a na delší cestu, než je hodina (hodinu bych v případě plné obsazenosti zvládla stát).

0 0
možnosti
Foto

R^Nedá m i to nevrátit se... pak že to bez politiky na titulku nejde :-)

1 0
možnosti
Foto

Včera byla apolitická Klára, to víš, že to jde.:-)

1 0
možnosti
Foto

M68i22l15a48n 52V93í50t

1. 10. 2021 11:06

Tvé vyprávění působí tak trochu hororově. Možná šlo odlehčit i veselejšími příhodami: jak jsme se hledali (až se našli), jak jsme nemohli najít vstup do podzemek (ale našli), jak jsem v tramvaji ztratil parkovací kartu (ale našel), jak jsme bloudili v podzemních garážích hledajíc exit (nakonec našli), jak jsme hledali v parku nádraží (jasně, že našli) či jak jsme bloudili a v Bruntálu hledali Seifrtovu ulici (ručně malovaný plánek jsem právě našel ... mínus 3 dny), ale za odměnu viděli vzducholoď. Takže - konec dobrý, všechno dobrý!

1 0
možnosti
Foto

To by bylo na další samostatný blog.:-) tenhle byl primárně o trablech při cestování vlakem. Ale nezapomněla jsem na tebe, to bys mohl ocenit.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 24,59
  • Průměrná čtenost 5371x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik