Foto

Šárko, stručně: hokeji a fotbalu nerozumím, svíčkovou umím

Foto

A já si donedávna myslela, že i tomu hokeji.😀

IL

I70v65a66n98a 29L96a42n23c54e

24. 4. 2024 12:24

Tak do sportu se vůbec nepletu, to bych fakt raději vyšívala, Šárko.

Foto

Dělám to, co umím a vyšívání to zrovna není.😀

Foto

Vítej mezi živými, ztracená dcero.

Foto

Môj muž je bývalý futbalista.. To je diagnoza na celý život. Ale ja tomu športu moc nerozumiem. Išla som raz pre dcéru do školskej družiny a zrovna boli tie MS v hokeji, kde naši hrali tuším nejaké finále s Kanadou, mesto bolo vyludnené, sem tam nejaká žena a v škole na velkej obrazovke išiel hokej, všetci tí malí aj velkí žiaci mužského rodu stáli na stoličkách, skákali na nich a vrieskali až sa steny triasli Slovensko-do toho.

MV

...a bude kynutej nebo karlovarskej knédl?

Pěkný psaní, milá paní.

Foto

Inspirace. Tak dlouho jsem přemýšlela, o čem psát, až téma přišlo jakoby samo:-)

Foto

Tož vítej domů z vandru. A jelikož jsem s Tebou nejednu sportovní dišputaci vedl .... svíčkovou bych si stejně dal :D

Foto

Víš co, slibem nezarmoutíš a autorská fantazie bývá bezbřehá.😀

JT

nakoukl jsem ze zvědavosti a diskuse mi to potvrdila (fotka v diskusi) a dále autorka knihy, průvodčí kolem Staré Paky a matka autisty, jen s tím novým příjmením a novou fotkou jste mě trochu znejistěla A jak jsem koukal tady jste dlouho nic nepsala a odhaduju to na prvním blog pod novým příjmením. Ale já už sem tak často nechodím.

Foto

Přesně tak, první blog po změnách:-) A poslouchaj, jak vědí, že jezdím zrovna okolo Staré Paky?:-)

Foto

Máte pravdu, já taky radši dělám slepičí vývar.

Foto

Včera jsem se spíš cítila na fašírku.😀

Foto

Jejda, Šárko, to jsi fakt napsala? Že jsou odchovanci Vsetína? Ale Šárko, to jsi neudělala jen chybu, to je hrubá neznalost. To je jako bys napsala, že Ivan Hlinka byl odchovanec Pardubic. Holka zlatá, vždyť slavná kladenská Blue Line je vzpomínána tv reportéry hodně, fakt hodně často, protože podobné zázraky nám dnes chybí. Vejvoda - Patera - Procházka, nádherné akce na jeden dotek až do prázdné branky, bleskové výpady zakončené fantastickými blafáky, bože můj, jak ráda bych něco takového mohla vidět i dnes. Jezdila jsem na ně na Kladno a na ty zážitky nikdy nezapomenu. To byl nádherný hokej.

Jinak s tou baráží si nejsem jistá. Na jednu stranu bych přímý postup a sestup uvítala, na druhou stranu se právě v ní často ukáže, jestli ten, kdo se pokouší do vyšší soutěže prosadit, tam patří. Myslím, že při baráži se krom štěstí a smůly ukáží i další věci. A třeba letos to bylo na zápasy přesvědčivě 4:0, tak to není o smůle. Vzpomínám, jak právě Kladno postoupilo do extraligy, snad před 10 - 12 lety, když v baráži porazilo Havířov na zápasy 4:2. Takže postoupit v baráži lze, jen na to mít .

Foto

Jojo, napsala, protože tenkrát jsem byla hodně mladá, Kladnu nefandila, vždy jen Litvínovu, takže Ivana bych nikdy do Pardubic neposlala.😀

Takže teď se na mne zlobí nejen hokejový bůh, ale i ty.

A možná i Patera s Procházkou, jestli moje blogy čtou.:-))

  • Počet článků 138
  • Celková karma 24,37
  • Průměrná čtenost 5371x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik