Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

:-)

Pobavila jste a rozhodně karma. A jestli je ten či onen odchovancem toho či onoho. kdysi se na to klubové srdce hrálo velmi. Člověk si pamatoval sestavy kolikrát i v noci. Jenže doba se změnila a fanoušek kolikrát ani neví, jací hráči hráli v jeho oblíbeném týmu před rokem. Natožpak v éře Vsetínské spanilé jízdy.

1 0
možnosti
Foto

Pánové spíš potřebovali načechrat ego, jak mi to nandali.

Vám děkuji za pochvalu a za karmu.

1 0
možnosti
Foto

Šárko, stručně: hokeji a fotbalu nerozumím, svíčkovou umím

4 0
možnosti
Foto

A já si donedávna myslela, že i tomu hokeji.😀

0 0
možnosti

Nic si z toho nedělejte, já si taky nepamatuju, že Patera a Procházka byli odchovanci Kladna a vůbec mi to žíly netrhá. A ke všemu ještě neumím vyšívat ani uvařit svíčkovou. Můj největší majstrštyk je selská omeleta.

1 0
možnosti
Foto

Však nedělám, docela jsem se včera bavila:-) Ani ne tak mou nevědomostí, ale reakcemi pánů.:-)

2 0
možnosti
IL

I57v42a74n50a 17L80a90n33c80e

24. 4. 2024 12:24

Tak do sportu se vůbec nepletu, to bych fakt raději vyšívala, Šárko.

3 0
možnosti
Foto

Dělám to, co umím a vyšívání to zrovna není.😀

1 0
možnosti
JT

nakoukl jsem ze zvědavosti a diskuse mi to potvrdila (fotka v diskusi) a dále autorka knihy, průvodčí kolem Staré Paky a matka autisty, jen s tím novým příjmením a novou fotkou jste mě trochu znejistěla A jak jsem koukal tady jste dlouho nic nepsala a odhaduju to na prvním blog pod novým příjmením. Ale já už sem tak často nechodím.

2 0
možnosti
Foto

Přesně tak, první blog po změnách:-) A poslouchaj, jak vědí, že jezdím zrovna okolo Staré Paky?:-)

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, já taky radši dělám slepičí vývar.

2 0
možnosti
Foto

Včera jsem se spíš cítila na fašírku.😀

0 0
možnosti
Foto

Jejda, Šárko, to jsi fakt napsala? Že jsou odchovanci Vsetína? Ale Šárko, to jsi neudělala jen chybu, to je hrubá neznalost. To je jako bys napsala, že Ivan Hlinka byl odchovanec Pardubic. Holka zlatá, vždyť slavná kladenská Blue Line je vzpomínána tv reportéry hodně, fakt hodně často, protože podobné zázraky nám dnes chybí. Vejvoda - Patera - Procházka, nádherné akce na jeden dotek až do prázdné branky, bleskové výpady zakončené fantastickými blafáky, bože můj, jak ráda bych něco takového mohla vidět i dnes. Jezdila jsem na ně na Kladno a na ty zážitky nikdy nezapomenu. To byl nádherný hokej.

Jinak s tou baráží si nejsem jistá. Na jednu stranu bych přímý postup a sestup uvítala, na druhou stranu se právě v ní často ukáže, jestli ten, kdo se pokouší do vyšší soutěže prosadit, tam patří. Myslím, že při baráži se krom štěstí a smůly ukáží i další věci. A třeba letos to bylo na zápasy přesvědčivě 4:0, tak to není o smůle. Vzpomínám, jak právě Kladno postoupilo do extraligy, snad před 10 - 12 lety, když v baráži porazilo Havířov na zápasy 4:2. Takže postoupit v baráži lze, jen na to mít .

2 0
možnosti
Foto

Jojo, napsala, protože tenkrát jsem byla hodně mladá, Kladnu nefandila, vždy jen Litvínovu, takže Ivana bych nikdy do Pardubic neposlala.😀

Takže teď se na mne zlobí nejen hokejový bůh, ale i ty.

A možná i Patera s Procházkou, jestli moje blogy čtou.:-))

0 0
možnosti
Foto

Iri, díky za návštěvu a palec.

0 0
možnosti
Foto

J71a51n 83A34n34d82r76l73e

23. 4. 2024 22:09

Abych se tak nejak obsirne vyjadril k tematu hokeje: tedy, na svickovou se moc tesim

2 0
možnosti
Foto

A ty nevíš, že blogerka si může do svého článku uvést cokoliv, i když to není pravda? Ale že jsi to ty, tak bude. Ještě tento týden. Nebo tento měsíc. Ještě letos. No prostě bude.

1 0
možnosti
Foto

Vítej mezi živými, ztracená dcero.

3 0
možnosti
Foto

Dík. Stýskalo se mi:-))

1 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2864x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. právě vyšla!

Seznam rubrik