Foto

Si dovolím poznámku...když tak jen staří

Foto

Ahoj, nemám pro Tebe dobrou zprávu .... :D Prostě stárneme :D

Foto

Ono i Hapka se oposlouchal. Už podle prvních tónů se dalo poznat, že je to jeho skladba. U Chinaski je to ještě o hodně markantnější. Líbí se mi ale jejich texty. Nějak vyjadřují mé vlastní pocity. Například Vrchlabí se mi po hudební i textařské stránce líbí hodně. Odrhovačky, které taky mají, přelaďuji

Závěrem - na čínské lyže jezdí celkem dobře.

Foto

Tak mně se Hapka neoposlouchá nikdy:-)

Vrchlabí je super, to mám ráda. Už 20 let stará písnička.

Mně se prostě nelíbí, co hrají teď. A že stále mění sestavu. Nejlíp jim to šlapalo s Rajchertem a s Gromhmanem, který bohužel není už mezi námi.

Šatna, kterou složil, myslím, Malátný po jeho smrti, byla také moc hezká.

MB

Když občas pustím rádio v autě, překvapuje mě, kolik hrají písniček z 60.-90. let. Občas je to 2:1 s novými. Fakt je, že taky přepínám dost často, ale i tak je jich hodně. Je to tím, že jsou tak skvělé (podle mě jo) nebo to teď nestojí za nic? Nepamatuju den, kdy by nebyla v nějakém rádiu ABBA

Foto

Mně přijde, že některá rádia mají nastavenou smyčku třiceti písniček, protože každý den hrají to samé.

A i povedenou píseň člověku za pár dní znechutí.

PS: ABBU jsem nevyhledávala nikdy.

MV

V autě jedině Radiožurnál. Doma podle chutí. Ale China ani Kryštof nikdy nebyli ten pravej hrnek muziky pro mě. A Ztracený...ti je pro mě nomen omen. Krásnej čtvrtek přeju, Šárko

Foto

Marku, já raději muziku, než kecání a na Radiožurnálu se víc povídá, než hraje. I když někdy jsou tam zajímavé informace.

I tobě, pěkný I nadcházející víkend.

Nám budou zítra měnit okna. Těším se, ale ne na ten binec.

Foto

Ahoj. Rádio se snad nedalo poslouchat nikdy, když chtěl člověk poslouchta dobrou muziku. Ta dramaturgie výběru songů, aby se to líbilo co nejvíc lidem a hlavně nepřelaďovali jinam, je prostě vražedná. Ani na tom Beatu to není ono.

Řeším to zrovna jako ty, svoje písničky na flešce, nebo v mobilu a jedeeeem .

Foto

Beat je nejlepší večer, kdy hodinu hraje úplně bez reklam.

YouTube je blbý v tom, že když to spáruju, hraje sice moje oblíbené songy, ale nacpe se tam reklama taky.. A premium si neplatím.

Foto

Já Ti snad jednou tu písničku pro Šárku i napíšu...

SL

V autě mám u rádia 2 vstupy (SD a FD). (Nákupní taška FABIA III)

Když poslouchám při cestě do (z) práce Radio BEAT a začnou reklamy, tak stačí zmáčknout tlačítko MEDIUM a během chvíle hraje LED ZEPPELIN, DEEP PURPLE, BLACK SABBATH, URIAH HEEP a jiné "důchodcovské" kapely.

Po upynutí ~10min zmáčknu tlačítko RADIO a je po reklamě.

Pro alergiky na Michala Davida a Helenku Vondráčkovou a jiné socialistické hudební klauny je to něco super .

Zkuste si nahrát několik SD (v kvalitě flac) a podle nálady si je měňte.

Foto

Tak nějak to dělám:-) Ale občas si to rádio pustím, třeba kvůli dopravním informacím, zajímavému rozhovoru atd...

Mám nastavených 6 stanic a přepínám mezi nimi teda často. Právě kvůli otravným reklamám, anebo výše zmíněným interpretům.:-)

Díky za návštěvu.

Foto

Tak mi se od Chinaski nejvíc líbí Drobná paralela, přitom ta je pro ně dost netypická, pomalá a zpívá se hodně vysoko. Tak oni měli vždy výkyvy mezi rockem a popem, vzpomínám si, že u "1970" byla spousta lidí ráda, že šli po nějaké době více do rocku. Jinak ale od nich můžu i Kutila, Stejně jako já, Vrchlabí, Hlavolam, Slovenský klín, Každý ráno..

Foto

1970 je také dobrá.

U těch nejnovějších mi přijde, že fakt používají stejné noty, je to strašně zaměnitelné, dobré akorát do rádia Blaník.

MS

Hudbu v autě jsem vyřešil MP3 – jakožto slušně obstarožní (68 let) milovník folk a country a sem tam starého popu jsem si vyrobil ze svého archivu flešku s celkem 2011 písničkami charakteru zejména táhlého a žalostného a náhodným přehráváním se jimi nechávám při jízdě konejšit a uklidňovat zejména po četných srážkách (obrazných) s blbcem ... Takže si vlastně vozím s sebou zejména své mládí ...

P.S. Proč zrovna 2011? Původně jsem v roce 2020 měl na flešce 2020 písniček, ale některé tam nepasovaly, tak jsem to zredukoval na 2011, což je shodou okolností rok pořízení auta (a prvočíslo – ovšem proč se mi líbí víc prvočísla, to se mě neptejte, sám to nevím )

P.P.S. Jo a pro dopravní hlášení čili Zelenou vlnu (Hvězdy ) mám naladěný Radiožurnál ...

Foto

Tak tolik jich nemám:-) většinou okolo padesáti anebo si pustím přes YouTube nějaký koncet. Ale tam zas ty reklamy, no.

Fíky za návštěvu a komentář.

  • Počet článků 138
  • Celková karma 24,74
  • Průměrná čtenost 5371x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. právě vyšla!

Seznam rubrik