Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Viki007

24. 6. 2011 2:51
Jejda, Šárko,

koukám, že Tě šoupli do HP (víš, že jsem si původně myslel, že to znamená koňskou sílu?). Nu, alespoň jsi ve slušný společnosti a navíc, někteří lidi - ti slušnější a rozumnější a samostatně myslící - chodí hlavně do HP. Ale stejně mi není jasné, jaký k tomu byl důvod.

0 0
možnosti
FH

Bouše

24. 6. 2011 0:42
Politika a sex ...

Nepodceňoval bych ani foto blogera. Váš výstřih je například impozantní. :-) R^

0 0
možnosti
TD

Tomio Dejmibura

24. 6. 2011 0:36
No, politika, cikani, a demagogie hezky zabalena vzdycky

karmu pritahne, Matejka je expert. Clanek o sexu take neskodi, ale musi se to umet podat. Admini zboznuji Jiriho Fnukala Hrebenare, diskuteri jiz mene, proto si postupne zavira a otevira diskuse. JH je clovek, ktery mel moznost bojovat a moznost fnukat. On si vybral moznost fnukat a navic se navazi do jinych postizenych lidi, je k nim oplzly a rozhodl se ze sebe udelat mluvciho postizenych, ale takovym zpusobem, ze se za nej stydi i postizeni. Jeste to nejakou dobu tady pozorujte, nez budete delat zavery. Jinak koukam na novou fotku, to jste chtela potesit pany tim vystrihem?;-)

Wendolene

0 0
možnosti
V

Viki007

24. 6. 2011 2:47
Re: No, politika, cikani, a demagogie hezky zabalena vzdycky

Mě teda potěšila ;-D;-D, ale mě se líbila i předtím. Pravda, více kvůli svýmu psaní, ale tyhle přednosti také nejsou k zahození.

Chjó, teď vidím, že to je vlastně Wendula, kerá mě obviňuje, že chodím jen k lehkým holkám. Ale Šárku asi nemyslela, viď, Wendulko :-P? Nebo ... 8-o?

0 0
možnosti
SH

hedvik.blog.idnes.cz

23. 6. 2011 22:45
Většinou nás napadají anonymní blogeři - spíše pruďaři

Mě kritika nevadí. Já mám ve svých diskusích spoustu "smetí" od anonymů. Abych řekl pravdu, nebráním se jim. Max. jednou dvakrát reaguji a pak jim všechno odpouštím. Čím více s nimi budete diskutovat o h****ě tím více vás budou otravovat. Teď mě jeden moula pořád napadá, že jsem si vzal do úst pana Okamuru, abych se zviditelnil a zvýšil si karmu. A že můj blog je na úrovni mých diskusí. No co mu mám na to říct? Když jsem ho vyzval aby mi ukázal svůj blog, tak šel do "protiútoku". Neukázal samozřejmě nic. Nechme je žít, je to jejich zábava. Když je kritika věcná, velice rád ji přijmu. Ale ti anonymní junioři mě vážně nenaštvou ;-) Vypínat diskusi na svém blogu nebudu. Pak nemá smysl psát, jelikož zpětná vazba je to, co mě na tom baví.

0 0
možnosti
VG

govi

5. 6. 2011 10:09
Víte , já poslední dobou

když už se rozhodnu napsat nějaký článek o něčem , taky nepovoluji diskuzi. Víte proč? Protože ti kteří vám na článek odpoví jsou většinou jen přisprostlí zakomplexovaní kreténi. Akorát váš článek poplijí a zkritizují. A já už prostě odmítám číst názory těchto lidí. Nechci si kazit náladu.  Prostě napíši článek,jen tak pro sebe a pro radost...

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

18. 6. 2011 14:48
Re: Víte , já poslední dobou

Musím nesouhlasit. Přisprostlých kreténů je jen pár,ostatní jsou slušní diskutující a je s nimi sranda:-) 

Kdybych si chtěla psát článek jen pro sebe a pro radost, nepíšu ho tady na Blog Idnes,ale doma do šuplíku.

Blbé a urážející příspěvky mi náladu nekazí, ty lidi osobně neznám,takže se jimi nezabývám déle jak 2 minuty;-)

0 0
možnosti
TS

tina.sola.nova

24. 5. 2011 17:19
Karma zajímá každého

Někdo na ní lpí víc, někdo míň, každopádně je to zpětná vazba a ta by měla zajímat každého autora, takže si ji všichni trochu hlídáme a trochu ji řešíme, a máme možnost změnit téma, když ji chceme nahnat. Do jakých vod se při tom pustíme, to záleží na kachnovatosti žaludku ;-) já taky nepíšu o sexu a politice, a dokonce to ani moc nečtu - prostě to je mimo mě ;-D když není možnost diskuse, taky nekarmuju, ale jinak kliknu karmu snad pod všechno, co dočtu až dolů ;-) a tobě pod vše, ty jsi nej! R^

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

24. 5. 2011 19:07
Re: Karma zajímá každého

;-D Jojo, souhlas, žádnej sex, brrr, na sklo to vůbec nepatří, chicht ;-D

0 0
možnosti
V

Viki007

22. 5. 2011 22:31
Hele, Šári,

na karmu si hrají jen ješitové a na takové blogy chodí jen dementi. Lidé, co si zachovali vlastní rozum, chodí na blogy svých oblíbených kóč a blogerů, což s karmou nijak nesouvisí.

Hele, a vysvětli mi, co vy, ženský, na tom ívlovi vlastně vidíte 8-o? Vždyť ty jeho řečičky, kruci, holky, přeci nemáte dvanáct :-/!

0 0
možnosti
DITM

Dr. Ing. Tomáš Marný

22. 5. 2011 22:34
Re: Hele, Šári,

jasne, Vikino ... tys byl vzdycky mimo ;-D 

0 0
možnosti
EL

esex

22. 5. 2011 21:25
:-)

Sarko ty to proste umis...me dycky rozesmat ;-DR^...tvoje blogy me bavi

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

22. 5. 2011 21:58
Re: :-)

:-)VR^to mě těší, dík:-)

0 0
možnosti
MTG

Mind The Gap

22. 5. 2011 21:10
To mate tak

Na titulku se dostanete následovně, jste VIP = jste něco vic, něco jako blogove bozstvo, pak mate titulku jako bonus ke svému bozstvi. Ma to jeden háček o kvalitě rozhoduje vedeni blogu. A to ma sve protezovane nedotknutelné kone. 2 můžete napsat něco hodně kontroverzního a pak to Idnes da do upoutávky, občas vám sice zmeni titulek, přestože k tomu daji vaše jméno. Jo jo pokud sem dáte jen nějake hezke fotky, nebo napíšete jen hezky článek, nemáte nárok.

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

22. 5. 2011 21:58
Re: To mate tak

na Vašem příspěvku něco budeR^

0 0
možnosti
C

Camino.

22. 5. 2011 17:31
Musim se zastat Kytt....

onoho uknuceneho radoby programatora, jsem prestala cist asi pred rokem. Katerinu ctu stale a rada.

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

22. 5. 2011 17:44
Re: Musim se zastat Kytt....

Netvrdím, že Kateřina píše špatně. Ale blogy, kde pravidelně "stírá" blogy Hrebenara mě číst nebavííRv Ale zavřenou diskusi má pro jistotu také, proč asi ?:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 24,74
  • Průměrná čtenost 2880x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. právě vyšla!

Seznam rubrik